un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 20 iulie 2017

20 Jul 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

NSFW: Xenia Deli, la recomandarea cititorilor.

    11 comentarii

  1. Gabriela Firea a susţinut că prin noul centru traficul va fi fluidizat cu 20-30 la sută, însă „este greu să faci faţă unui val atât de mare de maşini care tranzitează Capitala”.

    E cam clar cum va fi schimbarea.

      (Citează)

  2. Sa-si bata coasa emagu. Cel putin la noi in firma (firma micuta) nu mai comandam de la emag. Preferam Altex/Mediagalaxy si mergem noi dupa produse. Nu se mai tin de data livrarii, tare mult pare ca a decazut. Cel putin din Cluj asa se vede.

      (Citează)

    • Problema cred ca tine de curierii din Cluj. Mereu avem probleme. Cel mai tare a fost acum cateva luni cand am avut la un moment dat de livrat ceva la o unitate militara in Cluj si 2 firme de curierat diferite mi-au dat mesaj ca nu au gasit destinatarul la adresa. Unul de atatea ori incat mi-a returnat produsul. Da, nu era Armata Romana acasa, se retrasese in munti cu tot cu paznicul de la poarta.

        (Citează)

    • Pe langa problema curierilor, le ia foarte mult timp sa si predea produsul curierului. Uneori apare ca predat dupa 2-3 zile de la comanda. Daca trimit si cu Urgent/Fan pe zona Cluj/Timis si iti ajunge produsul in 7 zile… te poti considera norocos.

        (Citează)

    • Fan CURier sigur sunt duși în zona Cluj.
      Pe mine m-au sunat să îmi spună că el nu știe unde e adresa / firma la care trebuia să îmi aducă, dar aceeași firmă îi chema de 2-3 pe săptămână să trimită plicurile cu ei. Gen de luni de zile.
      Apoi mi-a adus coletul când a venit să ia și plicurile.
      Aparent omul făcea 2 drumuri prin aceeași zonă (adresă), o dată să lase și o dată să ridice.

      La Urgent m-am dus eu să ridic când am văzut că a ajuns in Hub la Cluj. Mi-au zis că ei nu sunt obligați să mi-l dea.
      Deci ei nu sunt obligați să îți dea coletul pentru care au luat bani să îl care și pe care te duci să îl ridici personal să îi scapi pe ei de un drum. Bravo.

      Apoi îmi zice “aveți noroc că nu avem marfă multă”, după ce mi l-a găsit în 10 secunde în depozit. Și atunci de ce plm mai avem discuții inutile? Sigur nu era o surpriză că e marfă puțină.

      #oamenifaini

        (Citează)

    • una din masinile alea am luat-o eu.
      comenzile platite, au ramas in “plata efectuata”… si-atat. se modifica zilnic termenii de livrare insa. si nu in minus.

        (Citează)

  3. Ce spui de faptul ca Altex vinde masini? :D

      (Citează)

  4. Si eu am inceput sa evit emagul. De ex am luat o statie+antena+suport si toate au venit separat. Nu mai sunt ce au fost odata. Iar despre livrare, au venit in doua zile desi am dat comanda pana in ora 14:00. Majoritatea produselor sunt acum vandute de diferite firme iar totul e un haos. Daca nu am sume mari platesc transportul pentru fiecare in parte. Incerc sa evit emagul

      (Citează)

  5. nashu_mare:
    Problema cred ca tine de curierii din Cluj.

    de data asta nu tine de curieri, nici macar nu au predat produsele, de 6 zile. oh well… ne-am invatat minte :)

      (Citează)

  6. nashu_mare:
    Problema cred ca tine de curierii din Cluj. Mereu avem probleme. Cel mai tare a fost acum cateva luni cand am avut la un moment dat de livrat ceva la o unitate militara in Cluj si 2 firme de curierat diferite mi-au dat mesaj ca nu au gasit destinatarul la adresa.Unul de atatea ori incat mi-a returnat produsul.Da, nu era Armata Romana acasa, se retrasese in munti cu tot cu paznicul de la poarta.

    Pentru livrari la UM trebuia sa nu folosesti un curier, ci un furier #valoare

      (Citează)

  7. Referitor la eMag, si eu ii evit de un an – doi, cumpar de la ei doar cand nu ma grabesc sau doar cand au un produs pe care il vreau neaparat. Problema e ca dureaza foarte mult pana predau produsul din depozitul din Chiajna curierului lor pentru a il ridica eu din magazin. Pe site scrie: ,, In stoc eMAG, Livrare estimata MAINE”, dai comanda, apar produsele in curs de livrare catre Cringasi, dar dureaza 3-4 zile pana ajung acolo.. E mai bine asa, mai cumparat de la altii, ii incurajam.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus