un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 1 iulie 2017 (și ce să faceți astăzi prin oraș)

1 Jul 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

17 comentarii

Căldură mare, monșer, dar orașul nu stă pe loc. Iată ce se mai întâmplă:

  • ZaiaFest – la Verde Stop pe Barbu Văcărescu, ZaiaFest este un festival dedicat cramelor mici românești, cu tot cu ceva streetfood pe acolo. Atenție că zona este în soare, iar umbrelele organizatorilor nu vor ajuta prea mult.
  • Bucharest Food Festival – Gourmet Edition are loc în Herăstrău, la Roaba de cultură (o poiană aflată spre intrarea de la Mircea Eliade). Vor fi prezenți diverși cu streetfood și deserturi, sper că le țin și frigiderele.
  • Molcom la curte la Ground Zero Beer – bere draft și mâncare, dar înțeleg că vor avea și o piscină micuță acolo.

Vă uitați voi pe orele de deschidere, că unele încep seara. La cât de cald este, probabil că la orele serii ar fi bine să mergeți.

Știrile zilei:

    17 comentarii

  1. Nu se zice franceza, ci franciza.

      (Citează)

    • Da

        (Citează)

    • au adus-o direct din Congo ca altii erau “ocupati”… asta daca mai era nevoie de inca o confirmare ca suntem o tara de lumea a 3-a

        (Citează)

    • Mihai Dobre:
      au adus-o direct din Congo ca altii erau “ocupati”… asta daca mai era nevoie de inca o confirmare ca suntem o tara de lumea a 3-a

      Păi de unde să aducă, din Germania? De ce-ar vrea cineva să fie retrogradat pe o țară inferioară ca venituri și complexitate?

      Dacă ești bun, ești mutat la o țară superioară. Dacă nu ești bun, pleci din companie sau primești post în care nu conduci totul.

        (Citează)

  2. IpHone 8 pare sa arate foarte bine, nu stiu de ce dar ma duce un pic cu gandul la SMSG S8 ecranul ala asa full, dar conteaza mai putin. Chiar arata super bine iar faptul ca notificarile nu apar cand esti la volan, iar mi se pare o chestie geniala.

      (Citează)

    • A venit vremea tehnologiei cu ecrane full, așa vor arăta multe flagship-uri în viitor. Se pare că iPhone va integra și senzor de amprentă sub ecran, în timp ce Note 8 nu.

        (Citează)

  3. Sau am putea sa facem ca familia Bundy. Mergem prin malluri la răcoare, mai stam pe un șezlong la IKEA, mai mâncam o înghețată la 1 leu. :)

      (Citează)

  4. franțuz franțuzoaică – dexonline.ro/definitie/fran%C8%9Buz

      (Citează)

  5. Franceza se cheama, franceza se numeste.

      (Citează)

  6. Noul CEO de la Vodafone a venit la noi ca o promovare. Mereu te trimit la urmatorul nivel, daca ai fost bun.

      (Citează)

  7. Am fost pe afara, nu mi s-a parut asa de cald pana nu mi s-a afundat una din sandale vreun cm in asfalt. Deci este cam nasol.

      (Citează)

    • Hai la Arad. E 14:28 si-s doar 23 grade, cer noros. Merge si o bere la terasa, fara s-o scoti instantaneu prin piele.

        (Citează)

  8. NSFW: instagram.com/veronicabielik/

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus