un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 7 iunie 2017

7 Jun 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

NSFW: Claudia Alende seamănă cu Megan Fox.

  6 comentarii

 1. Am vreo 4-5 gratare pentru peste. Sunt cea mai tare inventie. Nu neaparat pentru “model”, ci pentru ca atunci cand le folosesc, nu se lipesc pestii deloc de grill.

    (Citează)

  • “inventiile” astea exista de zeci(?) de ani.
   Faceam la bunica-mea orice pe jar, il bagam direct in soba, dupa ce faceam un pat rosu de jaratec aprins… Iesea friptura cu un gust de ne-egalat.

   Atunci aveau forma dreptunghiulara si erau negre-negre de cat de arse erau :D

     (Citează)

  • Da, există de mult, dar pentru cei ce stau la oraș nu prea există furnizori de așa ceva. Eu le-am văzut doar la televizor, în emisiuni culinare unde fac unii grătare de amploare.

     (Citează)

 2. SSD-ul ala a fost 313 LEI la Mediagalaxy . De cand i-au preluat pe Garaj cei de la EMAG … au implementat aceeasi politica de cacat legata de preturi . Promotii … inexistente . Cand a fost 515 ? La lansare ?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus