un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 13 iunie 2017

13 Jun 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

14 comentarii

Despre jocurile de la E3 discutăm peste câteva zile.

NSFW: Yeimmy Rodriguez.

    14 comentarii

  1. Nsfw…tac-su lu asta sigur e padurar…la ce butuci are…

      (Citează)

  2. Am primit si eu cardul Mol de la eMAG acum vreo luna (habar n-aveam despre ce e vorba, dar probabil pentru ca am luat 2 rca-uri in ultimul an).
    De atunci alimentez numai de la Mol (+ cu cardul ING mai am 2% reducere) si ajung la ~25bani reducere / litru. Ajunge cel mai ieftin carburant.

      (Citează)

    • Si cel mai slab calitativ carburant.

        (Citează)

    • enews:
      Si cel mai slab calitativ carburant.

      Mie benzina efix mi-a inghtat in rezervor (plin facut de la Rompetrol), deci las-o ca macane

        (Citează)

    • Credeam că cel mai slab e la Lukoil :P

      Ce vă pot spune din scris de-a lungul timpului despre benzinării este că, indiferent de companie, mereu va fi cineva care să spună “asta e cea mai slabă” și “mi-a distrus motorul”.

      Părerea mea este că toate sunt la fel.

        (Citează)

  3. Două chestii de 200 de lei pe an… Adică să-ți faci asigurări auto la ei.

      (Citează)

  4. CatalinTanase

    13/06/2017 la 6:51 PM

    Aia cu 5G-ul e doar marketing. În primul rând nu s-a definitivat un standard pentru 5G. Aici aveți explicația detaliata: https://youtu.be/GEx_d0SjvS0
    În al doilea rând, Telekom face o încercare penibilă de a-și asocia numele cu prima rețea 5G din Romania. Pun pariu că peste câțiva ani tot Orange vor fi primii care lansează comercial un astfel de serviciu

      (Citează)

  5. Mol are cea mai scumpa benzina. Daca pui de la Petrom iesi la fel ca la Mol cu card emag, benzina fiind la o calitate asemanatoare. Daca faci plinul in weekend deja iese mai ieftin la Petrom, fara card, fara nimic.

      (Citează)

    • Eu pun de la Mol pentru că este aici lângă mine. Cu cât e mai scumpă? Dacă e vorba de 20 de bani, la un plin pierd 20 x 50 litri = 10 lei. Ceea ce pare mult, dar când cheltui 250 de lei, nu prea mai contează.

      Și diferența nu cred că-i de 20 de bani.

        (Citează)

    • In mod normal cam 15 bani diferenta. Nu e mare dar nici reducerea de la cardul emag nu e asa mare. Ei au calculat 280 lei intr-un an la un consum de 8l / 100km, si 15.000km anual.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus