un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

DPD abandonează mașini prin oraș?

21 Jun 2017  ·

AUTO, FOOD & LIFESTYLE  ·

14 comentarii

Nu știu ce-i cu ele și nici n-am putut afla, dar între Piața Romană și Piața Victoriei, pe trotuar, sunt abandonate de multă vreme niște mașini ale firmei de curierat DPD.

Rugină, roți afundate de mult în asfalt, tot tacâmul.

Nu știu dacă e direct vina DPD-ului, că poate le-a vândut cuiva și ulterior au fost abandonate acolo, dar consider că ar trebui să le ridice rapid de acolo, că-i imaginea lor în joc.

Culmea, un pic mai sus, la câțiva zeci de metri, este Secția 1 de Poliție. Cum ar fi, polițiștii aceia văd zilnic două mașini abandonate pe trotuar și, deși au toate indiciile necesare pentru a da un telefon la DPD și a-i întreba despre acele două epave, aleg să ignore complet subiectul. Trotuarul unul bulevard central al orașului este cimitir de mașini.

Un pic mai departe, pe colțul altei străduțe ce dă în bulevard, un Hummer ajunge treptat în aceeași stare. O fi scump impozitul.

    14 comentarii

  1. tara nimanui.
    in politie e numai arfe si valoare, toti sunt ocupati cu lucruri importante, dosare, chestii, nu cu lucruri normale.
    daca ei traiesc in ferentari si li se pare normal sa afume porcul pe trotuar sub geamul vecinului cu ce l-ar incurca o masina pe trotuar?

      (Citează)

  2. Daca am impozit, rca platit cat pot lasa masina parcata pe spatiu public fara sa o misc?

      (Citează)

  3. Fa reclamație la Dispeceratului Politiei Locale a Municipiului Bucuresti (PLB)
    Telefon: 021/9752 sau la Administratia Domeniului Public si Dezvoltare Urbana (ADPDU)

      (Citează)

  4. Din cate stiu, DPD-ul lucreaza si cu mașinile angajaților/colaboratorilor, aceștia avându-le colantate cu însemnele firmei. Este posibil să fie ale unuia dintre ei, acesta a renunțat la ele sau la colaborarea cu DPD, nefiind responsabilitate acesteia din urma (DPD trebuie să îi responsabilizeze in legatura cu conduita / imaginea).

      (Citează)

  5. Chiar ieri citeam o instiintare lasata de politia locala pe o masina abandonata din spatele blocului (sector 3). Ai trecut pe langa ele si ai scris articolul. Ai facut si o reclamatie/sesizare la locala? Ca daca doar comentam…..

      (Citează)

    • Mai sus pe bulevard are sectia 1 propriile masini care ruginesc pe trotuar de niste ani.
      Am facut plangere la politie in mai multe randuri si am primit un raspuns standard cu “celeritate in indeplinirea misiunilor”. Politistii, reprezinta si sunt similari cu majoritatea bucurestenilor. Durerea in fund prevaleaza.

        (Citează)

    • @Andrei. Reclamatie poate face orisicine, insa daca tot nu a facut nimeni pana acum, un pic de “reclama” online poate ajuta sa ajunga astfel de probleme la cine trebuie. Stii cum e treaba… din gura-n gura pana-n fund la taxatoare. Poate se sesizeaza taxatoarea?

        (Citează)

  6. Deci si la voi e greu sa faci autoritatile sa aplice legea referitoare la masini abandonate, si la cele parcate ilegal?
    La Ploiesti, de 2 ani ma lupt cu Societatea de Gospodarire Urbana si cu Politia Locala, sa se miste si sa ne scape de gunoaie.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus