un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Astăzi începe Revoluția Prețurilor cu trei zile de oferte (p)

20 Jun 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

Începând de astăzi și până pe 22 iunie are loc Revoluția Prețurilor, o campanie de amploare cu reduceri cu până la 50% a prețurilor pentru smartphone-uri, televizoare, electrocasnice sau articole de casă și grădină și multe altele. Sunt prezente în ofertă produse din toate categoriile eMAG, de altfel.

Uitați o ofertă bună la televizoare: modelul Samsung 40KU6072 cu ecran Ultra HD 4K de diagonală 40 de inchi va costa 1.599 lei, redus suplimentar față de zilele trecute și față de prețul de listă de 2.199 lei.

Un hoverboard electric FreeWheel F1, cu autonomie 20 de km, costă 949 lei, tocmai bun pentru această vară și redus 40% față de prețul de listă. Eu visez la așa ceva doar pentru a merge la supermarket după cumpărături simple, ca să văd fața oamenilor, dar copiii cred că se vor distra foarte bine cu el prin parc.

Dacă vreți un DSLR pentru vacanță, modelul Canon EOS 100D a primit un discount suplimentar față de ofertele anterioare și poate fi găsit la 1.699 lei față de prețul de listă de 1.999 lei. Are 18 megapixeli, focalizare automată continuă pentru filmare și vine cu un obiectiv 18-55 mm. Ecranul este tactil și oferă acces rapid și la comenzi, fiind un model potrivit pentru începători.

Sunt multe alte produse în ofertă, le puteți vedea pe toate pe site-ul eMAG.

    9 comentarii

  1. Cei de la eMag ar face bine sa faca ceva cu sistemul de plata online. La 2 din 3 comenzi imi esueaza plata din prima. Nu da nici o eroare, primesc mesajul asta dupa care-mi vine un mail in care mi se spune sa reincerc plata:

    Status: Plata este in curs de procesare.

    Mentionez ca numai la eMag patesc asta, in rest peste tot merge foarte ok. Sunt sigur ca si angajatii online isi dau ochii peste cap cu ce prost merge sistemul cu cardul de sanatate sau ca a picat DW-ul de la ANAF, dar ar fi bine sa se mai uite si la ei in ograda.

      (Citează)

  2. ieri ma uitam la o vitrina frigorifica avand pretul de 1250, astazi este 1300 la promotie

      (Citează)

  3. Am dat ieri la pranz o comanda la eMag si nici pana acum n-au pus-o la curier. A fost ultima mea comanda platita cu cardul. Ce asteapta? Sa se adune si zecile de mii de comenzi din Revolutia Preturilor si abia apoi sa le trimita pe toate odata?

      (Citează)

    • Ultima mea comandă a venit după 13 zile, deși asta este o anomalie. Vina nu e musai la magazin, ci și la infrastructura rutieră. Eu zic că piața de curierat nu se poate îmbunătăți în condițiile curente.

        (Citează)

  4. Modelul LG 661V este cu 300 de lei mai scump si pare substantial mai bun. Daaar reducerea este cam falsa, dupa cum se vede din pretul normal de pe pcgarage.ro pentru acelasi model.

      (Citează)

  5. Site-ul emag merge foarte greu spre deloc.

      (Citează)

  6. Lumea chiar mai poate fi fraierita cu genul asta de promotii? ieri erau produse la un pret, azi sunt la un pret mai mare. ce fel de promotii sunt astea?

      (Citează)

  7. nwradu:
    Ultima mea comandă a venit după 13 zile, deși asta este o anomalie. Vina nu e musai la magazin, ci și la infrastructura rutieră. Eu zic că piața de curierat nu se poate îmbunătăți în condițiile curente.

    La mine a venit de pe o zi pe alta. O singura data a intarziat, dar cred ca a fost din marketplace, si mi-au telefonat sa-si ceara scuze.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus