un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 11 mai 2017

11 May 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

NSFW: Eriana Blanco.

    9 comentarii

  1. Țiglele Tesla sunt mult prea scumpe sa aibă succes. Au mai fost si alții pe piața, problema lor e effienta scăzută comparat cu panourile solare, prețul mare. Sunt metode sa încorporezi panourile existente pe acoperișuri si la un preț mult mai mic.

      (Citează)

  2. Germania a generat 85% din electricitate din surse regenerabile iar Romania nu stie ce e aia reciclare.

      (Citează)

  3. @nwradu
    “Tesla deschide comenzile pentru țiglele fotovoltaice. Probabil vor fi un mare succes.” – Nu ziceai mai demult ca face asta ‘moka’ prin SolarCity? :)

      (Citează)

  4. Noroc ca mai anunti tu despre plata cu telefonul pe RATB. La ei pe site nu au nici o stire despre asta, doar o poza in care cuvintele “plata prin SMS” sunt taiate cu o linie rosie. Foarte sugestiv, ce sa zic!
    Multumesc.

      (Citează)

  5. @gearbest din pacate e vorba doar de o singura zi 30 Aprilie. Titlul la stire e cam inselator ca doar pe la mijlocul articolului spune ca e vorba de o singura zi .
    @alexEAT Solar City il avea varus-o Lyndon, s-au cam dus in cap si Musk l-a bail out printr-o achizitie. Instalarile Solar City au scazut cu 40%, asa au declarat de curand cand au aratat rapoartele financiare.
    Solar City promitea FREE Installation, Free solar panels, ca de fapt nu cumperi panourile solare ci energia produsa de ele. Puteai sa salvezi 15-20% pe cand daca le cumperi depinde de zona si altele dar se pot platesc singure in 5 ani.
    Legat de tigle nu e ceva nou, mai sunt si altii care le fac.
    Pe un forum zice un tip ca Tesla i-a dat pret pentru noile tigle 58000$, el tocmai ce si-a facut acoperisul si l-a costat 12000, daca isi pune solare l-ar costa 15000$, deci un total de 27000$ pentru acoperis si panouri normale pe cand noile tigle ar fi dublu.
    Tesla copiaza modelul Dr Beats, una e sa dai 300-500 $ pe niste casti si alta e sa bagi 60000 intr-un acoperis. Mult marketing si mai mult marketing.
    Solar City cheltuie 3500$ in marketing pentru achizitia fiecarui client, venitul mediu de pe fiecare client e la 17000$, deci un 20%.
    Acum ca sunt sub umbrela Tesla spera ca din cei 500000 care au comandat masina isi vor instala panouri solare, baterii pentru casa, tigle, oricum nu trece anul si anunta un produs nou.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus