un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 4 aprilie 2017

4 Apr 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

20 comentarii

NSFW: Camilla Gimenez este Miss Bikini Brazilia 2016.

  20 comentarii

 1. Mă bucur pt MadCatz. Doar la ei am putut găsi mouse de 300 de lei la care, din când în când, să îi funcționeze senzorul doar pe o axă. Foarte mișto pentru gaming. :)

    (Citează)

  • Se vede că n-ai încercat Logitech, ca să descoperi mouse-ul de 500 de lei căruia nu-i mai merg butoanele după un an.

     (Citează)

  • Încă folosesc un MX518 la care mă întorc când cedează maușii moderni :)

     (Citează)

  • Am un G400 de 4 ani si merge perfect :)

     (Citează)

  • Am un G700 care după un an a început să facă click dublu în loc de simplu, să aibă probleme la drag and drop șamd, celebra problemă a microîntrerupătorului.

   Am mai avut doi mouși Logitech înainte de asta, la fel au pățit toți. Singurul care a rezistat fără probleme a fost un vechi MX310 luat pentru Counter-Strike.

     (Citează)

  • Asta cu clickul am pățit la Razer, dar nu era o problemă la întrerupător, cum am văzut că e de obicei, ci mi s-a rupt puțin plasticul care apasă întrerupătorul. De atunci sunt cu A4Tech V-Track sau cum le-o zice și măcar de 300 de lei îmi iau 3 mauși ok.

     (Citează)

  • Dai și tu headshot doar dintr-o singura poziție :))

     (Citează)

  • @nwradu Logi G402 la care nu mai merge click pe rotita de scroll dupa ~ 8 luni (comuna problema) si care atunci cand are chef se deconecteaza de tot pur si simplu se sting toate luminitele si e mort. Singura rezolvare e un reboot de sistem din buton, daca incerc restart normal ramane la Restarting o vesnicie. Am luat frumos logurile poate vad ceva eroare si nimic. Banuiesc o problema de driver ceva se bate cap in cap dar unde si cum? Ma depaseste. Daca ai intalnit sau ai auzit pe cineva sa se planga de problema te rog un reply. Multam fain.

     (Citează)

  • A4tech x7 f3 e prima alegere pentru mine. L-am folosit la fostul birou și acum la prezentul. Si l-am folosit mult, nu gluma. Nu m-a lăsat niciodată. Și costa cam 100 lei

     (Citează)

 2. Alexandru Balan

  04/04/2017 la 9:35 AM

  hear by…hearby…hereby

  history in the making.

    (Citează)

 3. As pune pariu ca, la magazinele din .ro, cablul ala Belkin de $30 va costa RON 250.

    (Citează)

 4. buton racheta are deja cateva zile… Folosesti Internet Explorer cumva ? :D

    (Citează)

 5. Și totuși nu am găsit Belkin usb-c – USB pe Amazon. Iar prețul de 30euro e exagerat

    (Citează)

  • În schimb cel cu microusb e 25€

     (Citează)

  • Daca tine cat 2 sau 3 cabluri de 10 EUR, merita banii. Iar daca il compari cu un cablu de 1-5 dolari de pe aliexpress, atunci discutia nu are rost, ca vorbim de chestii diferite.

     (Citează)

 6. Anker foloseste kevlar de ceva vreme in cablurile sale.

    (Citează)

 7. nwradu:
  Se vede că n-ai încercat Logitech, ca să descoperi mouse-ul de 500 de lei căruia nu-i mai merg butoanele după un an.

  Am un M705 de 3 ani si ceva, merge ca in prima zi..folosit zi de zi la servciciu…:)

    (Citează)

 8. Belkin face cabluri USB – Cîntărite cu kevlar !

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus