un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Știri despre tehnologie – 27 aprilie 2017

27 Apr 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

SFW: România în iarnă arată superb, dacă știi ce să filmezi. Un clip făcut cu o dronă Phantom 4 Pro și un BMW X6 M50d:

Frozen Romania from Stanly on Vimeo.

  11 comentarii

 1. Spectaculos efectul de la min. 00:57-00:59 din clip. Nu-mi dau seama / nu știu cum e obținut. Any idea?

    (Citează)

 2. Western DIgital, ca orice producator de hard-disk-uri, mai bine s-ar concentra sa faca hard-uri mai fiabile, rezistente intr-o lunga perioada de timp, nu doar mai mari. Am cumparat vreo 3-4 HDD-uri WD Black edition, cica alea mai bune… si in 3-4 ani unul mi-a picat iremediabil si celealte sunt pe duca si ele. Fara exceptie. Inacceptabil!

    (Citează)

 3. Stancile de la 00:38 00:46 in ce locatie se gasesc? Stie cineva?

    (Citează)

 4. MTBF este un indicator daca il intelegi .Simplist insemna ca va tine zeci de ani doar daca dispozitivul va fi schimbat cu altul cand iese din garantie.Si asta intr o marja de eroare pt ca eate o medie statistica.

    (Citează)

 5. Cheile Șugăului – Munticelu si Piatra Altarului din Cheile Bicazului (varful cu cruce pe el). Zona in care e facuta si fotografia de aici: http://www.petreanu.ro/wp-content/uploads/2017/04/1009419_599050540140174_1320164967_o.jpg

  nwradu:
  37-49 seconds are all about Bicaz, which very near to Ceahlău

  Vezi comentariile pe Vimeo.

    (Citează)

 6. JOY detected.

    (Citează)

 7. Asa este, e de pe traseul de via-ferrata.

  dex:
  poza e in alta parte, in Cheile Rasnoavei

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus