un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva articole interesante de citit astăzi – 26 martie 2017

26 Mar 2017  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Biroul nu va participa la înmormântarea ta. Articolul spune că, în viață, oamenii contează cel mai mult, nu posesiunile. După titlu, eu aș extinde-o însă și la a spune că trebuie să fii conștient că munca nu trebuie să fie scopul vieții, ci doar mijlocul prin care-ți permiți distracție, experiențe și amintiri plăcute. Altfel spus, o alegere corectă a priorităților, inclusiv în chestiuni triviale; de exemplu, ar trebui să vă deranjeze mai mult lipsa unui parc în care să vă plimbați în weekend decât traficul intens când mergeți la muncă.

Donald Trump, Maria Antoaneta a SUA. Un weekend petrecut de președinte la casa sa de vacanță costă 3 milioane de dolari de la bugetul statului.

Câteva idei de băi futuriste. Mie nu mi se par așa futuriste.

Cum a ajuns Netflix să fie capitala stand-up comedy-ului. Și noi ne-am uitat la aproape tot stand-up-ul de acolo și sunt multe foarte amuzante, precum Iliza Shlesinger, Ali Wong, Sebastian Maniscalco. Nu-i doar Louis CK în lumea asta.

O scurtă prezentare a ratei de extracție a cafelei la espressor. Unii oameni sunt foarte pasionați privind astfel de lucruri.

Propuneri de logo-uri pentru București de la Times New Roman. Glumă, glumă, dar multe sunt chiar bune, cum e acela cu parcarea.

Au fost desecretizate niște documente privind Roșia Montană, dar pentru justiție, nu pentru public. Sunt curios ce-o fi prin ele. Nu înțeleg de ce este ceva secret legat de prospecțiunile de acolo.

Filmul Power Rangers este bun. Sunt chiar surprins, trailerul m-a convins să nu merg la cinema. Nici review-urile pozitive nu m-au convins să merg, că nu mă atrage povestea, dar sunt surprins că atât de mulți zic că-i bun.

18 preparate japoneze pe care le puteți face și acasă.

O scară rulantă din Hong Kong a schimbat brusc direcția de mișcare. 18 răniți.

Primul trailer oficial la Justice League, alternativa DC Comics de Avengers. Până atunci, apare și Wonder Woman, care din trailer pare un film digerabil:

    7 comentarii

  1. In Iasi am găsit câteva cafenele foarte bune: Status, Cafeneaua Noastră, Jassyro, conduse de oameni pasionați.

      (Citează)

  2. Ii pasa mortului cine vine la inmormantarea lui?

      (Citează)

  3. din cate-mi dau seama inca un film care o sa depinda de un personaj secundar, Aquaman, daca el o sa fie bun filmul o sa fie bun, daca nu, poate Ben Aflleck o sa scoata o fraza demna de Batman si il salveaza iar.

    foarte putina dorinta sa il vad. Filmele n-ar trebui sa fie distractive?

      (Citează)

  4. Cat despre Power Rangers, chill. Au primit cate 2 puncte in plus pentru “inclusivitate”.

    Deci e cu 2 puncte mai prost daca dai banii sa-l vezi, reclama falsa.

      (Citează)

    • Sau mai stii, poate cei care l-au vazut chiar l-au placut, spre deosebire de cei care nu l-au vazut, dar presupun ca are nota mare doar fiindca “inclusivitate”.

        (Citează)

  5. Referitor la titlul “Biroul nu va participa la înmormântarea ta.”, din păcate lumea nu apreciază timpul liber şi nu realizează că cel mai de preţ bun al nostru este “TIMPUL”. Probabil atunci când este deja prea târziu ne dăm seama ce ar fi trebuit să preţuim.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus