un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Super Bowl 51 a fost un meci foarte bun

6 Feb 2017  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

12 comentarii

Dacă aveți cum (nu intru în detalii), urmăriți meciul Super Bowl 51 care s-a desfășurat duminică seara în SUA. A fost unul pe cinste, probabil cel mai bun SB pe care l-am văzut în ultimii ani. Finala sezonului de fotbal american s-a disputat între New England Patriots și Atlanta Falcons, meciul având loc în Texas, pe NRG Stadium.

Nu știu dacă ați reușit să vă feriți până acum de aflarea rezultatelor. Dacă da, stați departe de site-urile străine de știri, că sunt pline de spoilere. Eu vă zic doar că a fost un meci frumos, foarte disputat, cu o evoluție extraordinară a scorului.

Dacă doriți, îl putem discuta în comentarii, așa că fiți avertizați că acolo pot fi spoilere.

Dacă nu vreți întreg meciul, pe canalul de YouTube al NFL sunt tot felul de rezumate, plus show-ul făcut de Lady Gaga în pauza meciului.

Puteți vedea reclamele pe YouTube AdBlitz.

sursa foto: Reuters.

    12 comentarii

  1. Mizeria asta e irelevanta in europa punct

    iar spalarea aia pe creier numa ‘pauza meciului’ e pt copii, nu are cum sa iti placa asa ceva.
    treburi de americani…

      (Citează)

  2. Printre putinele ocazii in care simt ca trebuie sa il aprob pe Radu. Este un sport frumos, foarte tehnic, cu un consum imens de energie si inteligenta. In niciun caz mizerie, rezilienta si coeziunea, spiritul de echipa sunt lucruri pe care ar trebui sa le apreciem

      (Citează)

    • Eh, mulțumesc, dar micu e comentator profesionist care e împotriva a tot ce zic. Ar nega și că soarele răsare mâine, dacă aș scris despre asta.

        (Citează)

  3. Imi pare sincer rau pentru Falcons. Credeam ca au meciul in mana. De asta imi place mie fotbalul america . A fost cea mai frumoasa finala din istorie zic americanii.

      (Citează)

    • Și mie!
      NE nu au fost convingători, nici chiar pe final când au stat pe val minute bune.
      Dar ar joacă pe puncte și NE au riscat mai mult și le-a ieșit absolut fiecare din ele.
      Nici știind rezultatul tot sunt multe minute când te întrebi cum au reușit să câștige și meciul ăsta!

      Ah, și cel mai frumos: faptul că “prietenii” au tăiat absolut orice secundă cu adunările alea din studio care vorbesc de ajungi să stai cu degetul pe ff tot timpul! M-am uitat la sport și nu la comentatori care nu mă interesează sau la reclame de 2-3 ori mai multe ca meciul.

        (Citează)

    • Inclusiv ei erau convinși că au meciul în mână. Când ai 21-3 la pauză de obicei e ca și încheiat.

        (Citează)

  4. Tom Brady are 39 de ani, a câștigat 5 campionate și este numit cel mai bun quarterback din toate timpurile.

      (Citează)

  5. A fost un meci ok. Interesant e ca jucatorii asculta complet de arbitri si ca probele video folosite la ei ar inchide 90% din emisiunile de fotbal de la noi.

      (Citează)

    • E alt spirit. La ei nu se aude de scandal, simulări șamd, mai ales că folosesc imediat probe video.

      Ar putea fi aplicate și la noi, dar federațiile preferă să lase acel element de hazard în ecuație.

        (Citează)

  6. Fotbalul american e un rugby jucat de balerine adolescente.

      (Citează)

  7. Fotbalul american mi se pare un sport in care se joaca efectiv vreo 20 minute tot meciul. In rest pauze, pauze …alta pauze…pauza in care vin artisti si canta.

    Pare cam plictisitor.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus