un blog de Radu Dumitru

Acer Swift 3 e mișto
Acer Swift 3 este șmecher

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 9 februarie 2017

9 Feb 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Bonus: TeePublic are o categorie de tricouri cu pisici, dar așteptați ofertele speciale pentru a le cumpăra.

NSFW: Natalie Gavreau.

  3 comentarii

 1. NSFW faina poza cu mancarea…

    (Citează)

 2. Apple goes full retard, season 8, episode #357

  O sa le ia chinezii painea de la gura.

    (Citează)

  • Saaau… episodul 358, toată lumea aplaudă ideea și spune că nu avea nevoie de butoane pe care să le apese chiar și în buzunar, fără să se uite la ele.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus