un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre iubire* – 14 februarie 2017

14 Feb 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Bonus: restaurantul Sushi Ko din Centrul Vechi și un restaurant de lângă Arena Națională vor deveni Trattoria Buongiorno. În 2050, toate restaurantele din București vor fi Trattoria Buongiorno, probabil.

NSFW: Hindi Eva.

*iubirea de tehnologie, desigur.

  7 comentarii

 1. UberPuss… aaaa Kittens

    (Citează)

 2. lol…ce fake-uri totale sunt gagicile astea de pe Instagram :)

    (Citează)

 3. Am avut si eu aparatul acesta de ras de la Philips (seria 7) insa nu m-a “satisfacut” deloc . Este bun doar daca vreti sa va lasati un pic de par pe fata ….
  Daca vreti “cur de bebelus” luati-va ceva cu lame altfel ca veti blestema zilele la fiecare barbierit !

    (Citează)

 4. O sa scrii despre aberatille din articolul lui Tolo de azi?

  Nu de alta, dar o da inainte ca vorbit cu nu-stiu-ce-specialisti, dar are acolo niste cifre de radiatii de outer space.

    (Citează)

 5. Ref. F35 la Red Flag, stai sa vedem daca a doborat el, sau a contribuit un pic http://www.thedrive.com/the-war-zone/7488/lets-talk-about-those-f-35-kill-ratio-reports-from-red-flag [read: i-a soptit chestii lui F22]

    (Citează)

 6. Atentie nu puneti botul la 60% reducere Samsonite. Nu sunt Samsonite! Sunt American tourister. E drept sunt un brand al Samsonite dar de calitate mult mai slaba. Un fel de Samsonite ff low cost. Sunt scumpe si cu “reducerea” de 60%. Sunt alte variante mult mai bune la banii aia. De altfel American Tourister poate fi gasit la prima iesire din tara exact la pretul cica redus de la noi.

    (Citează)

 7. “Facebook testează posturi pop-up. ”
  Nu cred ca este ceva mai enervant decat chestia asta. Cam 2 zile au aparut si la mine si nu gaseam o optiune de dezactivare.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus