un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Huawei lansează o nouă generație de ceasuri inteligente

27 Feb 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Sunt două modele Huawei, Watch 2 (cel cu aspect mai sport, cu rama numerotată din 5 în 5 secunde) și Watch 2 Classic (cu rama numerotată din 10 în 10 secunde). Ambele au aceeași dimensiune, aceleași specificații și un aspect destul de asemănător, nefiind chiar simplu să le deosebești.

Ca specificații, ecranul este de 1,2 inchi, AMOLED, rezoluție 390 x 390 pixeli. Sunt rezistente IP68 la apă și praf, integrează GPS și NFC și funcționează pe Android și iOS. Senzorul de ritm cardiac poate funcționa în continuu pentru o perioadă lungă de timp, ca să monitorizezi un întreg antrenament.

Bateria promite multe: 7 ore de funcționare cu monitorizarea ritmului cardiac și GPS pornit, 2 zile de utilizare normală și 21 de zile în modul “watch mode” cu numărarea pașilor făcuți, adică un mod simplu de funcționare în care nu știu dacă arată și notificările telefonului.

Ca aspect, mie mi s-au părut asemănătoare, cu un aspect sport, poate chiar militar prin acel cenușiu închis al carcasei. Am văzut câteva curele frumoase. Ceasul are ecran tactil și două butoane laterale, acestea din urmă ar mai fi putut beneficia de un pic de finisare suplimentară, fiind destul de mari și inestetice.

Modulul Watch 2 are și o variantă cu nanoSIM 4G. Asta deschide noi posibilități, de exemplu poți face streaming de muzică direct prin intermediul ceasului și de acolo să transmiți muzica spre căști bluetooth, fără a avea telefonul la tine. Navigația, apelurile și alte programe pot beneficia de 4G integrat.

Prețurile sunt 329 euro pentru Watch 2 simplu și 379 euro pentru Watch 2 4G; 399 euro pentru Watch 2 Classic.

    4 comentarii

  1. Mie imi place maxim cum arata

      (Citează)

  2. La preţul ăsta poate pun şi ei geam din safir, să nu trebuiască să schimbi ceasul în fiecare an din cauza zgârieturilor

      (Citează)

  3. Arata destul de bine, dar pretul este un pic cam piperat.

      (Citează)

  4. Excelent că au pus suport pentru nano SIM, arată foarte bine iar prețul este decent. Cred că o să încerc și eu unul când se lansează la noi deși încă nu sunt convins pe deplin de utilitatea lui, atâta timp cât am oricum cu mine telefonul. Mulțumesc că ne ți la curent și pe noi cu ceea ce se întâmplă la Barcelona. O zi bună tuturor.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus