un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Viitorul Star Wars Episode 8 se va numi The Last Jedi

28 Jan 2017  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

12 comentarii

OMFG cum de-am ratat această știre și, mai rău, nu mi-a arătat-o nimeni în aceste zile?

Episodul 8 din Star Wars se va numi The Last Jedi, adică mai mult ca sigur va fi tradus ca Ultimul Jedi în română. Apare pe 15 decembrie 2017 și continuă aventurile lui Luke Rey acum că și-a găsit un maestru Jedi de la care să învețe totul despre forță, adică Yoda Luke, care se ascundea pe o planetă pustie de multă vreme, de teama Imperiului Noului Imperiu.

Și mă gândesc că, în timp ce Rey învață acolo despre forță și alte taine femeiești, prietenii ei vor intra în tot felul de necazuri și ea va trebui să-i salveze de pe orașul din nori… de fapt, sper la o planetă cu apă.

Nu contează. The Last Jedi. Peste câteva luni probabil apare și un prim trailer sau teaser. Străinii observă că Jedi are aceeași formă la singular și la plural, așa că din titlu nu putem concluziona dacă Rey rămâne ultima Jedi pentru că Luke moare sau că ei doi sunt ultimii Jedi din galaxie și împreună vor face și vor drege. Leia, concluzionez din episodul 7, nu avea treabă cu Forța, așa că nu intră la categoria Jedi.

sursa: StarWars.com

    12 comentarii

  1. Ori ai îmbătrânit, ori nu le-a plăcut ce-ai zis de ultimul Star Wars și te-au pus pe o listă. :D

    Cum cine? Jedi.

      (Citează)

  2. Conform altor teorii se presupune ca Kylo Ren ar fi ultimul Jedi.

      (Citează)

  3. Leia avea treaba cu Forta, dar cum nu si-a dezvoltat niciodata abilitatile, legatura nu era manifestata. Este stabilit in filme ca Forta a fost si este intotdeauna puternica in familia Skywalker.

    De unde crezi ca a mostenit Kylo Ren legatura cu Forta si mutra de Anakin Skywalker spalacit?

      (Citează)

    • Da, corect. Dar de ce nu practica? Sunt sigur că măcar prin gospodărie și tot ar fi foarte utilă.

        (Citează)

    • Nu i-a spus nimeni dintre cei care stiau, pentru ca voiau sa o tina departe de toata nebunia cu Jedi, Sith si Forta. Sunt unele teorii care spun ca si Han Solo ar avea afinitati puternice cu Forta, si de asta ar fi un pilot legendar plus toata faza cu Kessel Run.

        (Citează)

  4. io cred ca e la plural, cei 3 eroi pozitivi isi unesc fortele si sunt singuri contra sith undeva, inconjurati, ca astia vor sa-i termine pe toti odata

      (Citează)

  5. Păi folosirea electrocasnicelor de genul mașinii de spălat vase duc la atrofierea Forței…

      (Citează)

  6. Eu va rog sa tratati forta cu respect ca altfel, de acum inainte, va lingeti pe bot de magia sarbatorilor :D

      (Citează)

  7. nwradu:
    Depinde, nu te mai apleci după farfurii, ci le levitezi direct la locul lor.

    Sa inteleg ca si Samantha din “Ce vraji a mai facut nevasta mea” aplica Forta prin gospodarie?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus