un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 16 decembrie 2016

16 Dec 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

NSFW: Patience Silva.

  5 comentarii

 1. Nu inteleg cum pot interzice botii de cumparat bilete. Nu e mai easy sa pui un captcha?

    (Citează)

  • Dacă ar fi așa bun captcha, n-am mai avea spam deloc.

     (Citează)

  • acsel:
   Nu inteleg cum pot interzice botii de cumparat bilete. Nu e mai easy sa pui un captcha?

   era si captcha, nu rezolva problema, se poate trece si peste ele (fie chiar si printr-un serviciu oferit de oameni care citesc captcha).

     (Citează)

 2. Si ce folosesti in loc de Evernote? Eu am incercat cu OneNote si e mai ok, dar varianta de mobil se misca oribil :(

    (Citează)

  • OneNote, da. Odată setat pe mobil, merge binișor. Face la deschidere nu știu ce conexiune cu serverul, dar eu dau înainte și scriu ce am de scris și e ok.
   Mai nou am început să iau notițe audio, vorbesc în telefon ce-am de reținut și gata.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus