un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Lay’s rulează o promoție bună cu premii mari în fiecare oră (p)

7 Dec 2016  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

23 comentarii

Dacă vreți o pungă sau mai multe de chips-uri, alegeți Lay’s. Au o promoție foarte bună în această perioadă pe care, după cum puteți vedea mai jos, am testat-o cu mâinile mele:

Pe scurt, pe fiecare pungă de Lay’s participantă la promoție veți găsi un cod promoțional. Înscrieți acel cod pe GustulLays.ro și puteți câștiga un kit format din următoarele:

  • un smartphone Vodafone Smart Prime 7, un model performant de 5 inchi, 4G, procesor quad-core și cameră de 8 megapixeli la bord.
  • un acumulator extern de 5000 mAh.
  • o cartelă cu 100 GB trafic de date, plus SMS-uri și minute nelimitate în rețea, bonus valabil timp de un an.

Trageri la sorți pentru astfel de kit-uri se fac de zece ori în fiecare zi până la finalul anului!

Mai mult, în interiorul pungilor Lay’s au fost introduse peste 12 milioane de inserturi, mici cartonașe ce-ți dau cadou 300 MB, 1 GB sau 10 GB de trafic de date pentru cei cu cartele Vodafone. Aici e simplu, trimiteți un SMS cu codul de pe cartonaș și primiți acel trafic de date bonus.

Cei de la Lay’s mi-au trimis un bax de chipsuri pentru filmul de mai sus. Am deschis 13 pungi și am găsit cadouri în 12 dintre ele, o rată foarte mare de câștig. Practic, e greu să găsiți o pungă necâștigătoare! M-am simțit ca un copil ce deschide cadouri de Crăciun, luând la rând fiecare pungă și cotrobăind după acele cartonașe, apoi na… cineva a trebuit și să le mănânce, acesta fiind și motivul pentru care m-am oprit la 13 pungi din acel bax. Cine știe, poate în a paisprezecea găsesc un cartonaș cu 10 GB de trafic.

produse_lays_participante

Apropo, puteți utiliza voi codurile din imaginea de mai jos, eu nu le-am activat. Primul venit, primul servit. Traficul este valabil în rețeaua Vodafone pentru cartele, dar dacă sunteți clienții altui operatorr sau nu aveți cartelă, puteți merge la Vodafone cu cartonașul câștigător și primiți gratuit o cartelă pe care să revendicați bonusurile respective.

premii_lays

Și iată și premiile ce se dau din oră în oră.

premii_lays_ora

Regulamentul întregii campanii este tot pe gustulLays.ro, pentru detaliile fine.

    23 comentarii

  1. Sa zicem ca ai face review acelui telefon cu camera de 8mpx.

    Ai mai spune despre el ca e performant, avand in vedere ca are display doar HD si Snapdragon 210 ?

      (Citează)

  2. Stiti ce mai puteti castiga la cipsuri? Un cancer.

      (Citează)

  3. Lay’s e bun doar pentru Get Laid ..

      (Citează)

  4. :)) Rad de fata pe care ai bagat-o in video, genial :))

      (Citează)

  5. Eu vreau sa cumpar cartela cu 100 GB traffic

    Cat costă , măi Radule ?

      (Citează)

    • Alexandru Rusu

      08/12/2016 la 5:46 AM

      Gratis la portarea din alta retea.Te duci cu o cartela de Orange sau Telekom la un magazin Vodafone si o portezi in reteaua Vodafone si primesti 100GB dupa 2 zile lucratoare.La mine in oras a fost gratis dar s-ar putea sa te coste 33 lei , depinde de persoanele din magazin.

        (Citează)

  6. Ce agenție a făcut campania?

      (Citează)

  7. Din pacate bonusurile sunt valabile doar pentru utilizatorii pre-paid.

      (Citează)

  8. Giovani:
    Stiti ce mai puteti castiga la cipsuri? Un cancer.

    Nea Giovani stie bine. Am lucrat (cu multi ani in urma) la aia de fac produse “7 zile” (da, fratii aia greci din popesti-leordeni). Eh, erau singurii care faceau chipsuri din cartofi natur, cu ulei de palmier.
    Nasol ca la final se puneau mirodeniile alea.

      (Citează)

    • Lay’s ia cartofi de la 21 de ferme din România. Îi taie. Îi prăjește. Îi împachetează la fabrica din Popești-Leordeni. Nu-i ceva misterios la mijloc.

        (Citează)

  9. Eu am fost mai norocos am prins cartonasul cu 10G net

      (Citează)

  10. nwradu:
    Lay’s ia cartofi de la 21 de ferme din România. Îi taie. Îi prăjește. Îi împachetează la fabrica din Popești-Leordeni. Nu-i ceva misterios la mijloc.

    Un pic cam multa sare. Poate? Sau o fi doar gustul meu.
    Adica ar fi ok, sa mananci un chips. Dar nu cunosc pe nimeni care a reusit sa manance doar unul.

      (Citează)

  11. Radu, nu te supara pe mine, dar: Acel telefon din clip nu este cel mai performant al lor asa cum ai sustinut tu (este chiar o mizerie, ma pricep bine) si in plus, nu poti afirma ca o punga de chipsuri contine cartofi prajiti si atat si ca sunt sanatosi. Citeste eticheta si intreaba un medic…Inteleg ca e un articol “P” dar fa-l mai cu perdea.

      (Citează)

  12. Daca ne uitam pe spate la etichete… nu mai mancam nimic, nici macar rosile de la tarani nu-s de la tarani. Cumparati faina, faceti paine si cu apa (desi si apa poate avea surse dubioase) si nu aveti decat sa traiiti 150 de ani. :)

    P.S. Sa mai trimita si la altii pungi de lays:) ca eu le-am terminat. Si nu stiu cum ai reusit sa primesti doar 300 MB ca la mine doar una a fost cu 300 restul cu cate 1000 toate :) Daca castig si telefonul m-am scos… si nici nu sunt nevoit sa scriu vre-un aticol cu P pentru asta.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus