un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Două spectacole din 2017: Cirque du Soleil și Cesar Milan la București

2 Dec 2016  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Cirque du Soleil revine la București cu spectacolul Varekai în zilele de 3-7 mai 2017, la Romexpo în Pavilionul Central. Biletele încep de la 127 de lei (ceva mai ieftine pentru copii), dar ca să vedeți ceva mai bine spectacolul ar trebui să cumpărați măcar unele de 200-300 de lei. Biletele se iau de pe Eventim și din magazine Orange, care este sponsorul principal. Clienții Orange au 10% reducere până la 23 decembrie.

Am văzut vreo două spectacole Cirque du Soleil și mi s-au părut minunate. Acrobațiile sunt extraordinare, la fel și ce pot face acești oameni cu corpurile lor. Mi se par dovada perfectă că poți crea un spectacol care ar putea fi privit ca fiind “de circ” fără să chinui animale, că nu au așa ceva. Cred că o dată în viață ar trebui văzut un Cirque du Soleil; nu știu cum este Varekai (fiecare spectacol are altă temă), dar nu se știe nici când mai vine CdS pe aici.


Cesar Milan vine la București. Este omul acela care dresează câini și rezolvă problemele celor neascultători sau agresivi.

M-am uitat la multe episoade ale show-ului și am fost mereu uimit de cât de complicată este psihologia animalelor. Oare există un om asemănător care să fie expert în pisici?

Spectacolul are loc pe 21 martie 2017 la Sala Polivalentă, iar 10 câini dintre cei înscriși vor fi selectați pentru a fi “rezolvați” chiar pe scenă. Sună ca un curs din acela de leadership și probleme în viață, stil Tony Robbins, dar pentru câini.

Biletele se iau de pe MyTicket, iar prețurile încep de la 100 de lei. După cum arată harta locurilor, probabil aveți nevoie de bilete de 200 de lei pentru a vedea ceva. Accesul cu animale de companie NU este permis.

cesar_milan_bucuresti

sursa: idaho.ro.

    7 comentarii

  1. acu sunt in pauza pt ca le a murit un nene din technical stuff, nasol….

      (Citează)

  2. La Sesar Milan vreau sa merg. Am un pug/mops si vreau sa inteleg mai bine cum pot imbunatati relatia dintre mine si el. Nu are neaparat probleme, e un caine relativ docil, dar imbunatatiri cu siguranta pot face. Sunt curios daca exista ecrane pe care il poti vedea, pentru ca biletele sub 250 lei nu cred ca il vezi la fata, cel putin asa inteleg de pe harta.

      (Citează)

    • Probabil că vor fi ecrane, da, că-i pe bază de discurs, nu de circ. Totuși, nu mai bine citești cărți sau te uiți la emisiunile sale din urmă pentru concluzii?

        (Citează)

    • Am citit o carte a lui si am urmarit multe dintre sezoanele lui, dar eram interesat sa merg. Il consider ca pe un concert al unui artist preferat.

        (Citează)

  3. Doua tampenii pe care nu voi arunca banii.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus