un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 15 noiembrie 2016

15 Nov 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

NSFW: Amanda Lynn.

    8 comentarii

  1. Cu privire la carutele cu RCA, sunt idiot sau carutele nu se mai incadreaza la vehicule cu tractiune animala ? “cu excepția celor care se deplasează pe șine, bicicletelor sau vehiculelor cu tracțiune animală”.

      (Citează)

    • Michael Westen

      15/11/2016 la 11:01 AM

      Ai lasat afara asta: “pentru care nu există obligația legală de înmatriculare sau înregistrare”. Carutele trebuie inregistrate la primarie (scrie tot in articol).

        (Citează)

  2. Total de acord cu RCA pt carute, daca te loveste unul, ce faci – ii iei calul ca sa-ti repari masina/bicicleta/motocicleta etc?

      (Citează)

    • Ideea e bună, în practică nu-i poți forța să facă RCA. Le dai amendă, nu le plătesc. Le ridici talonul? Nu au. Le ridici permisul? Nu au. Le confiști calul? O sa stea agentul cu calul de capastru, așteptând… Ce? Mașina specială a politiei pentru ridicat cai?

        (Citează)

  3. Amanda Lynn a pozat in Playboy când era mai tinerica si fără silicoane: http://www.babesandgirls.com/amanda-lyn

    Apropo, nu mai exista Playboy Romania ? în curând se termina Supravietuitorul si ar fi câteva domnisoare pregătite pentru un astfel de pictorial.

      (Citează)

  4. In chestia aia cu Domo mi-e ceva neclar. Deci proprietarii marcii sunt Sacarac Establishment din Lichtenstein; lantul de retail Domo a fost infiintat in ’94 de un ungur verde de-al nostru, in prezent e spart in doua (Family Home Concept și DOMO SRL), insa:
    “Sacarac Establishment nu are legătură cu Family Home Concept și DOMO SRL”. Asta inseamna ca:
    1) daca aia erau proprietari pe brand dinainte de ’94, inseamna ca Domo a operat la noi inca de la infiintare sub un fel de franciza (de ce-ai face asta, nu e ca si cum Domo ala ar fi fost vreun Target / Walmart / Home Depot sau alta umbrela sub care vrei sa te lansezi pe piata)
    2) daca lichteinsteinezii aia au inscris brandul dupa ce s-a facut cat de cat cunoscut in periferia asta a Europei, asta inseamna ca nici noii proprietari ai defunctului Domo (Family Home Concept și DOMO SRL) nu au voie sa il foloseasca fara sa plateasca pentru asta.
    Cei de la Cel.ro au facut o marlanie, clar, insa tare mi-e ca Sacaracii aia au pus mana pe brandul Domo doar ca sa il inchirieze cui da mai mult.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus