un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cineva a cumpărat un Ferrari de Black Friday

22 Nov 2016  ·

AUTO  ·

18 comentarii

De pe Autovit.ro, care deși inițial anunțase că 30 de autovehicule vor fi în oferta specială de Black Friday, a mărit până la urmă numărul lor la peste 50. Într-o singură zi, Autovit a vândut autoturisme și autoutilitare de 1,7 milioane de euro.

Surpriza a fost vânzarea unui Ferrari California, vândut cu 119.980 de euro, redus de la 136.800 de euro. Mașina este cea de aici, vândută de un dealer din Târgu Mureș, are 460 CP, rulaj 25.000 km, nu troncăne. Din câte țin minte, modelul California a fost gândit pentru a fi utilizat zi de zi și are tot felul de dotări suplimentare la bord, precum scaune ajustabile electric pe diverse direcții și încălzite, cruise control și un aspect luxos în general.

autovit_black_friday_3

Ferrari-ul California a fost una dintre cele patru super-mașini scoase la vânzare la ofertă specială pe Autovit, alături de un Bentley Bentayga de peste 467.000 de euro, Porsche Panamera Turbo de 101.999 euro și un BMW seria 7 din 2016 care avea și cea mai mare reducere din întreaga ofertă, de la 151.881 euro la 113.911 euro.

Acel Bentayga este tot un model 2016, rulat doar 10 kilometri, și face parte din prima serie de 608 mașini de acest tip produse. Vi se pare scump? Este, dar asta nu înseamnă că n-are cumpărători; am văzut deja un altul înmatriculat în București.

autovit_black_friday_6

S-au vândut, în schimb, alte mașini: Mercedes-Benz GLC 220 din 2015, Audi Q3 și Q5 din 2016, Golf 7 și Passat B8, Ford Mondeo, Renault Symbol, Volkwagen Tiguan și altele, mai nou sau mai vechi, cu diverse discounturi. Ce să zic… felicitări noilor posesori. Unii profită de reducerile la un slow-cooker, alții la un Ferrari :P

Până luni, 21 noiembrie, ora 15, erau semnate contracte pentru aproximativ 80% dintre mașinile ofertate, iar restul tranzacțiilor probabil vor fi încheiate în următoarele zile, spune comunicatul primit.

    18 comentarii

  1. Da urat mai e Bentley-ul ala. Cel putin exterior arata hidos.

      (Citează)

  2. si eu am incercat sa cumpar unul, dar nu am reusit, ca imi tot respingea plata.

      (Citează)

  3. Și 80% sunt luate pe firmă pentru că taxe și impozite.

      (Citează)

  4. daca sunt cumparate cu bani munciti prin diverse afaceri legale si nu invers gen contracte cu statul, mita, spagi … nu pot decat sa ma bucur pentru ei.

      (Citează)

  5. ce poate fi mai romanesc decat sa iei o groapa cu un Ferrari la peste 100 la ora? am injurat 10 minute fara sa ma repet…

      (Citează)

  6. Azi dimineata am avut placerea sa iau gropile de pe Mihalache intr-un Continental GT. S-au simtit putin mai lejer decat in autobuzul 300.

      (Citează)

  7. Nu as lua masina de pe autovit nici platit.

      (Citează)

  8. lol, cat de retardat tre sa fii sa-ti iei ferrari la reducere.
    foarte retardat, va spun eu:

    1. l-a luat ca nu mai putea astepta (cel mai probabil), deci e vorba despre e un putzache de bani gata cu tata spagar de frunte, deci vorbin de retardatul prin definitie

    2. chiar l-a luat ca era redus – in cazul asta e vorba de unul din asta care are bani cacalau dar tot zgarcit e – sper ca si-a facut si casco de black friday, ca asta isi baga unghia in gat daca are o zgarietura pe masina

    oricum, ideea de a cumpara un Ferrari care poate fi utilizat “zi de zi”, adica sa duci copilul la gradi cu el si dupa aia sa te opresti pe la Mega sa iei niste “mizel”, e complet cretina in sine pentru ca e impotriva insasi a ideii de super-car.

    super-car-ul e o masina care iti ofera ceva ce alte masini sau alte experiente nu iti pot oferi, deci nu poate fi vorba de confort si portbagaj mare, ca pentru asta exista Skoda Octavia.

    dar daca esti un taranete spagar care a furat si el cat a putut si acu’ vrea sa le arate vecinilor ce tare e el, iti iei Ferrari din asta cu portbagaj mare ca sa poti pune sacosele de Lidl in el :))

    te pomenesti ca are si radio, te-ai scos.

      (Citează)

  9. Pe mine mă distrează când toată lumea știe ce e ăla Ferrari și, în general, de ce îți iei un supercar și unde “trebuie” o conduci și unde nu, de zici că au fiecare acasă câte una.
    E clar că aia care le-au luat p-astea sunt niște țărani, săraci, care de fapt nu și le permit, că știm noi toți asta.

      (Citează)

    • M-ati prins! Sunt un taran sarac, dar mi-am luat un Ferrari!
      cum? Nu vorbeati de cel de jucarie? :)

        (Citează)

    • catalinx:
      Pe mine mă distrează când toată lumea știe ce e ăla Ferrari și, în general,de ce îți iei un supercar și unde “trebuie” o conduci și unde nu, de zici că au fiecare acasă câte una.
      E clar că aia care le-au luat p-astea sunt niște țărani,săraci,care de fapt nu și le permit, că știm noi toți asta.

      bineinteles ca aproape toata lumea stie ce e ala un ferrari – e o masina, wtf.

      ce am spus eu este logic, gandeste-te un pic: daca tu iti iei un ferrari sa te duci cu el la piata si nu pe circuit, inseamna ca ai cumparat masina nu pentru ce ofera ea, ci pentru valoarea ei ca status social.

      asta e definitia cocalarului.

        (Citează)

  10. Eram acum o luna doua la Agigea cand vad urcanduse incet dar sigur pe pietris. Un bentley ca cel de mai sus cu Numar de CT din el se da jos o duduie mai tanara decat mine. Cred ca sunt cateva bucati in Romania poate peste 10…

      (Citează)

  11. La videochat se castiga mai bine … de aia :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus