un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva articole bune de citit – 23 octombrie 2016

23 Oct 2016  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Un domn a revendicat de două ori același teren din Colentina… și l-a primit. O poveste complicată despre mafioți, acte pierdute, incompetență și corupție în stat, care a retrocedat de două ori același teren important.

Scandal la un târg de bunătăți la Paris, unde standurile n-au mai fost amenajate și producătorii locali ce-au expus acolo au cerșit de la alții mese și vitrine. Ministerul Economiei spune că firma ce trebuia să monteze standurile n-a mai vrut să o facă, firma spune că Ministerul n-a plătit-o. Firma este una abonată la contracte de construit standuri pentru România la diverse târguri, condusă de un fost secretar de stat. Adi Hădean a relatat live.

Despre exorcizare în Biserica Ortodoxă. Un articol scrie de un cunoscător care explică foarte bine ce-i cu exorcizările și cu femeile posedate prin pelerinaje.

Rețeaua Gregory’s s-a închis de tot. Dacă nu o mai țineți minte, Gregory’s era un Subway care n-a reușit în viață. Potențial avea, dar preturile i-au tras în jos. Am intrat ultima oară acum câțiva ani într-unul pentru un bagel și ingredientele din galantar erau vechi, aveau deja culorile acelea de alimente la care n-a umblat nimeni de multe ore.

Directorul Poștei Române nu consideră că trebuie să răspundă la plângeri. Compania are datorii de 50 de milioane de euro, apropo. Sunt curios până când o va ignora statul înainte de a o închide? Până ajunge la datorii de 200 de milioane de euro pe mâna incompetenților din prezent?

Numărul mașinilor din București-Ilfov a crescut cu 150.000 în 5 ani. Mă așteptam la mai mult.

A fost ales cel mai bun bar din lume. Dar lista include 50 de localuri, de reținut pentru călătorii.

Povestea unui sat în care s-a încercat renovarea școlii. Articolul începe pe alt subiect, dar interesantă este povestea școlii din Fâstâci. Vă rog să o citiți, mi s-a părut că arată o situație generalizată pentru țara noastră.

Cei de la TVdece au fost în Cuba și povestesc ce și cum. Îmi place ce citesc despre Havana și restul insulei.

Cum să fotografiezi mâncare levitând. Muncești 2 zile, dar bănuiesc că iei bani mulți pe fotografie.

Mese simandicoase la diverse companii aeriene. Dacă zbori business sau first class, mănânci bine.

Cel mai citit articol al meu în săptămâna asta: cel despre Operetă.

 

    2 comentarii

  1. Se poate face si exorcizare pentru plagiat? :)
    Cu asta faci bani in Romania!

      (Citează)

  2. Despre exorcizare si biserica de la cunoscatori atei. Perfect.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus