un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Trei festivaluri gastronomice în următoarea perioadă (să nu ziceți că n-ați știut)

30 Sep 2016  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

11 comentarii

Sâmbătă, 1 octombrie, la sediul berăriei Ground Zero din zona Bucureștii Noi – strada Someșul Rece 123, se mănâncă supă de gulaș. Gulașul e preparat, din ce înțeleg, de cineva specialist în astfel de mâncăruri de la localul Dianei 4, iar o porție costă 15 lei. O bere Ground Zero costă 10 lei.

Am fost la Ground Zero prin primăvară, au avut o petrecere aniversară cu ofertă de 2 la preț de 1 la bere. Au acolo bănci și mese, e o atmosferă de “grătar”, încap vreo 100 de oameni. Morning Glory este foarte bună, bine aromată, și vă recomand și berea lor neagră. Eu mai mult ca sigur merg aici, că mi-e poftă de un gulaș. Click pentru informații.

6-16 octombrie, la mall-ul Promenada, are loc Food Truck Festival. 10 camioane cu mâncare vor fi în parcarea mall-ului (sper că nu cea subterană, totuși, ci cea de pe Calea Floreasca), adică mai exact Arrosticini, Burger Van, Camionetta, Circus Pub Truck, Clatitarie, Delicii pe Roti Waffles & Coffee, La Finca Alioli Van, Gourmet Street Food, GRANO Food truck si Meat Busters. Click pentru informații.

Din cei de mai sus, vă recomand Burger Van, care sunt din ce în ce mai buni, Circus Pub, unde vă recomand doar burgerul Bao și cu speranța că și-au pus și ei la punct sistemul de evidență a comenzilor (că altfel plătești, ți se zice 25 de minute, te duci după 5 minute și zici ‘n-aveți un Bao făcut? -Ba da, ia de aici!’ și-l iei pe-al altuia) și Meat Busters, care fac pulled pork mișto la sandviș, dar cu speranța că vor folosi castraveți murați mai buni decât la Street Food Festival.

Sâmbătă, 15 octombrie, la hotelul Marriott are loc Bucharest Cheesecake Day. Aici e complicat. Am întrebat, locurile sunt deja ocupate (intrarea e liberă, degustarea e gratuită, se plătesc doar eventuale băuturi), există o listă de așteptare pe care vă înscrieți prin email.

Din ce intuiesc, nimeni din cei deja înscriși nu va anunța că nu mai vine, în caz că știe deja asta. Prin urmare, ați putea trece oricum pe acolo pe 15 octombrie, ca să vedeți cum se prezintă lucrurile. Click pentru informații.

supa_gulas

    11 comentarii

  1. Nu merita festivalurile, este mult prea multa aglomeratie. Iar mancarea prinde prea multe muste, nu am nevoie de aport de proteine de aceasta origine.

      (Citează)

  2. Cum a zis si o persoana foarte cunoscuta : “lasati burgerii sa vina la mine “.

      (Citează)

  3. Ground Zero e pe ion ionescu de la brad, e de doua ori mai aproape mall baneasa decat bucurestii noi

      (Citează)

  4. Ce bafta pe noi! Lucrez pe Floreasca, chiar cu vedere la parcarea Promenada. Uff… deja ma doar burta de la cat am de mancat saptamana viitoare.

      (Citează)

  5. bucharest chhescake day, check, facut rezervare

      (Citează)

  6. Radule, zi-le astora cu mancarea sa aduca si scaune unde vand mancare, ca mereu se mananca in picioare, 10 scaune si 2 mese la tot festivalul.Parca-s prosti.
    aaa era sa uit, muzica aia cretina data la maxim nu merge cu mancarea..

      (Citează)

  7. E ora 8:35 si urmeaza sa mananc paine prajita cu unt si miere, tocmai dupa ce am citit articolul tau. Apreciez totusi ca nu am dat peste poze cu burgeri ca era nasol.
    O sa imi zic singur pofta buna!

      (Citează)

    • Dar ce are, e foarte bună combinația ta? E ora 12, încă n-am mâncat nimic, visez la un sandviș, dar stau prost cu ingredientele disponibile, că am uitat să fac aprovizionare.

        (Citează)

  8. Fac singur acasa pulled pork mai bun decat ce gasesti acolo. Plus coleslaw.
    Si am pus si muraturi.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus