un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 8 septembrie 2016

8 Sep 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

15 comentarii

Note7: informații de la Samsung România privind procesul de înlocuire, de la Vodafone citiți aici, iar Orange România a comunicat următoarele:

Vânzările de Galaxy Note7 au fost suspendate temporar pentru ca producătorul să identifice toate posibilele dispozitive cu probleme de fabricație. OrangeRomânia a oprit livrările către clienți, iar produsul a fost retras din shopuri și magazinul online.

Clienții Orange care au comandat acest produs sunt contactați pentru a li se restitui contravaloarea pachetului achiziționat, ce constă într-un Samsung Galaxy Note 7 și un Gear VR. De asemenea, aceștia au opțiunea de a primi în schimbul Samsung Galaxy Note 7 un Samsung Galaxy  S7 sau Samsung Galaxy S7 edge, primind diferența de cost și păstrând cadoul Gear VR. Clienții pot opta să aștepte o versiune îmbunătățită a Samsung Galaxy Note 7 la o dată ce le va fi comunicată ulterior.

NSFW: un cititor ne recomandă această galerie.

    15 comentarii

  1. iPhone 7 certificat IP67, nici macar IP68, la 3 ani dupa ce SONY a facut primul telefon din seria Z. Trist cu Apple, asa ramasi in urma si mancand atata rahat la toate lansarile produselor lor.

      (Citează)

    • Nu e ca și cum dintr-o dată toți trebuie să-și facă telefoanele IP67 sau 68. E un avantaj, dar nu ceva important pentru decizia de cumpărare. Mă îndoiesc că cineva se gândește fix la asta când are de ales între Sony și Apple.

        (Citează)

    • Eu ma gandesc asa pentru ca poate scap telefonul in apa sau rastorn paharul cu apa sau bere sau cola peste el.

        (Citează)

    • Acum doar te dai mare că bei :P

      Da, ai dreptate în ce zici, un grad minim de protecție este de dorit.

        (Citează)

    • La cat lipici se foloseste la asamblare, faptul ca versi paharul de apa pe telefon nu influenteaza. Este la fel ca la ploaie. Pentru ploaie e suficient un IP54.

      Sa nu il scapi in pahar e de dorit.

        (Citează)

  2. O stire foarte interesanta este faptul ca noul WatchOS va include breathing reminders. Thus, the human race is saved.

      (Citează)

  3. Gaelex:
    iPhone 7 certificat IP67, nici macar IP68, la 3 ani dupa ce SONY a facut primul telefon din seria Z. Trist cu Apple, asa ramasi in urma si mancand atata rahat la toate lansarile produselor lor.

    BUne au fost alea de la Sony…

    http://www.xperiablog.net/2015/09/10/sony-changes-stance-on-waterproof-phones-do-not-use-underwater/

      (Citează)

    • Esti alfabetizat, dar nu prea. Telefoanele sunt waterproof, doar ca SONY nu recomanda sa le folosesti sub apa. Adica sa faci poze sau sa filmezi cu ele sub apa.

        (Citează)

    • Pentru ca’s multi batuti in cap si nu inteleg ce inseamna 1.5 metri. Eu pe al meu Z l-am folosit cu succes sub apa si nu a avut nimic. Dar asta nu inseamna acum ca intru cu el la dus sau in mare.

        (Citează)

  4. “Comparație între LG G5 și noul V20. Practic, un V20 mai mare.” Cred ca invers (5.7 pentru V20, 5.3 pentru G5).Si cred ca mai sunt destule diferente…

      (Citează)

  5. Gaelex:
    iPhone 7 certificat IP67, nici macar IP68, la 3 ani dupa ce SONY a facut primul telefon din seria Z. Trist cu Apple, asa ramasi in urma si mancand atata rahat la toate lansarile produselor lor.

    Sony mai produce telefoane?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus