un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Noua reclamă Hornbach e o capodoperă

21 Sep 2016  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

Rulează de câteva zile la televizor reclama de mai jos pentru Hornbach.

Vine după un șir lung de reclame bine făcute (sau măcar ușor de reținut pentru că sunt dubioase), dar cine a făcut-o pe asta de mai jos ar trebui să primească Oscarul sau ceva. Mi se pare că a capturat perfect acele moment când ești băgat “până în gât” în cine știe ce loc, de nu mai contează dacă te murdărești pe haine sau te faci ca porcul pentru că te lupți să îmbini o piesă cu alta doar pe pipăite. Momentul când îți tragi sufletul, gâfâind, privind cu ochii în gol. Momentul când scapi toate sculele pe jos, chiar și acela când stai dezbrăcat în noapte și muncești la ceva… cred că vă identificați în toate.

Din păcate, Hornbach România a cam stricat-o cu o voce nepotrivită. Varianta nemțească sună mai bine. Vizionați-o fără sunet.

  14 comentarii

 1. “Ascultați-o fără sunet.”
  Ha?!

  Reclamele sunt complet idioate, dar iti raman in minte. Target atins.
  Desigur, nu precum cele de la ‘Farmacia inimii … ‘. Fuck’em

    (Citează)

  • Mi se pare că o voce serioasă mergea mai bine decât cea actuală.

     (Citează)

  • Dincolo de niste indicatori precum Ad Recall, top of mind si alte alea, reclama e buna daca vinde.

   Sunt reclame de featival care n-au prins buget de media cat a primit farmacia inimii.

     (Citează)

 2. E geniala ! Numai cine nu a facut niciodata ceva prin casa nu stie cum e sa treci prin entuziasm, chin, mizerie, nervi poate si satisfactie la final ….emotional roller coaster :))

    (Citează)

 3. Ascultați-o fără sunet.

    (Citează)

 4. Foarte fain. Dar nu asa tare ca mosul ala care se rostogolea pe deal.

  Oricum, amandoua merita un premiu.

    (Citează)

 5. nwradu:
  Mi se pare că o voce serioasă mergea mai bine decât cea actuală.

  N-ai inteles: cum poti asculta fara sunet!?

    (Citează)

 6. Cu atitudinea asta…

  Claudiu: N-ai inteles: cum poti asculta fara sunet!?

    (Citează)

 7. Eu m-am ocupat și mă ocup de bricolaj, dar să mor dacă îmi place/dacă mă identific cu reclama asta. Chestie de gust.

    (Citează)

 8. Sunt dezamagit, ma asteptam sa-l ved pe bricolatoru’ sef din Brasov in reclama. Poate data viitoare. Sau poate a primit o oferta mai buna de la Dedeman. Sau Leroy-Merlin. Sau…
  *textul se vrea un (semi)pamflet ;o)

    (Citează)

 9. Geniala iar pe mine nu ma deranjeaza vocea.
  Imi amintesc de momentele când acum 2 ani ma chinuiam sa montez un scaun Ikea, intr-o zi torida de iulie. Doar eu stiu câți nervi mi-am facut când am realizat ca un scaun nu are gaura pentru surub asa ca, neavand o bormasina, am inceput sa scobesc si sa ma chinui cu alte suruburi sa dau eu gaura, nu m-am lăsat pana nu l-am dovedit.

    (Citează)

  • Când n-ai scule potrivite și improvizezi e cel mai nasol. Sau să vezi când ți se rupe vreun șurub în interiorul unei piese sau nu poți strânge sau desface ceva și pierzi 2 ore cu o operațiune ce ar fi trebuit să dureze 2 minute.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus