un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reduceri mari la cărți și transport gratuit, doar astăzi

11 Aug 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Poate că doriți să profitați de oferta specială Elefant: 50% reducere la foarte multe cărți și transport gratuit la orice adresă din România. Reducerile au început la ora 0 și sunt valabile doar astăzi, 11 august.

Pentru a beneficia de reducere introduceți codul BOOKS50 în pagina de comandă. Reducerea se aplică la prețul de listă, dar chiar și așa veți economisi mulți bani.

De exemplu puteți lua Mark Lawrence – Prințul Spinilor (vol 1 din Imperiul Fărâmițat) cu doar 18 lei, transport inclus. Este prima carte dintr-o trilogie fantasy excelentă, pe care am citit-o cu sufletul la gură, scrisă de acest Mark Lawrence care are talentul de a face fiecare pagină interesantă și de a crea personaje memorabile. Cărțile sale sunt cea mai bună descoperire a acestui an.

Jorg, personajul său principal, este mai degrabă un anti-erou, un prinț devenit bandit, trișor, nemilos, dar care acum se întoarce acasă. “Acasă” este într-un regat dintr-o Europă organizată precum în vremurile Sfântului Imperiu Roman, cu cavaleri și regi și un împărat ce-i conduce pe toți. Totul are loc într-o lume post-apocaliptică ce a revenit la un astfel de nivel după un mare război, iar artefacte de-ale The Builders încă mai pot fi găsite, unde mai pui că modificările făcute de tehnologia lor au dus și la apariția unor forme mici de magie în lume.

Eu am citit cu sufletul la gură toate trei cărțile. Apoi Lawrence a mai scos alte trei în același univers, dar cu alte personaje, foarte bune și acelea. Până s-or traduce toate în România le găsiți în engleză pe Amazon, dar începeți cu cea de pe Elefant, ca să prindeți gustul.

elefant_carti

    6 comentarii

  1. plm, lumea mai citeste ?

    azi noapte pe la 1 adaugasem vreo 50 de carti pentru copil si nu terminasem, am zis ca termin niata.

    la 7 majoritatea celor adaugate erau out of stock, asa ca nu am mai comandat nimic.

    tura urmatoare.

      (Citează)

  2. Tre sa dau disable la adblock sa vad codul de reduceri. I don’t think so.

      (Citează)

  3. super utila informatia cu reducerile de carti la elefant.ro, mi-am facut cont, am comandat 20 de carti pentru copil din care 18 cu reducere de 50 % , mi-a iesit un pret mediu pe carte de 18 ron in conditiile in care ce ii cumpar din carturaresti sau humanitas sunt pe nivelul 25-45 ron.din nou bune aprecieri pentru informatiile de pe blogul dvs., keep up the good work !

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus