un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mâine Uber livrează înghețate Magnum!

14 Jul 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

21 comentarii

Uber reia o idee foarte bună pe care au implementat-o și anul trecut cu succes, chiar la nivel mondial: #UberIceCream, livrare de înghețată!

Vineri 15 iulie, între orele 11 și 15, poți comanda 3 înghețate Magnum pentru 10 lei, cu tot cu livrare. Prețul este foarte bun, de obicei o astfel de înghețată costă cam 6-7 lei.

Vă pot spune din experiența de anul trecut cum trebuie făcut: deschideți aplicația Uber și țineți telefonul undeva în raza vizuală. Cum se activează butonul de Comandă din dreptul UberIceCream, apăsați-l! De obicei stă activ maxim 1-2 secunde până să comande altcineva, cererea fiind foarte mare.

Acum, aveți două opțiuni de a profita de ofertă dacă încă nu aveți cont Uber:

  • vă înregistrați în aplicație folosind codul “vreauinghetata” și veți primi gratuit înghețatele.
  • vă înregistrați prin linkul acesta (sau folosiți codul “ubernwradu” dacă vă e mai simplu) și veți avea prima cursă gratuită, în valoare de maxim 20 de lei, ceea ce cred că este o ofertă mai bună decât înghețatele. Primesc și eu o cursă, cu această ocazie.

Puteți să vă faceți oricând contul.

magnum

Sursa: blogul Uber.

 

    21 comentarii

  1. Serviciul asta de transport persoane ilegal încă funcționează?

      (Citează)

    • Mergi tu linistit cu taxiurile “legale” ca sa poti contribui la strangerea de bani negri pentru diverse campanii electorale. Plus ca te bucuri de fumul de tigara si mai afli ce manele sunt la moda. Sa nu uiti sa ceri bon, sa vezi ce zice soferul.

        (Citează)

    • Dar ce este ilegal la el? Că au introdus de ceva vreme obligativitatea firmelor sau a PFA-urilor pentru șoferi și aceștia trebuie să-și facă ce-i nevoie pentru transportul de persoane. Nu-i gata sistemul, dar încearcă.

        (Citează)

  2. thanks but no thanks. cu 10 lei iau 10 vafe de jos de la mega.

      (Citează)

    • …si nici nu trebuie sa-mi las datele personale pentru a intra in posesia lor.
      Astia de la Uber cred ca au o baza de date frumusica dupa toate campaniile astea de colectare de date personale.

        (Citează)

    • Dacă o înghețată este 7 lei și deci trei înghețate costă vreo 20-21 lei, cum îți iese ție o diferență de doar 3 lei, când ei cer 10 lei cu tot cu livrare?

      Probabil că au o bază de date, la fel ca celelalte 200 de servicii online pe care le folosești.

        (Citează)

  3. Dupa ce mergi o data cu Uber nu iti mai trebuie “taxi” nici batut.

      (Citează)

  4. Pentru 3 lei in plus (cat e diferenta de pret) nu merita deranjul sa stai geana pe telefon sa apesi fix in cele 1-2 secunde cat e disponibil.
    Tre sa mai gasesti 2 colegi care vor inghetata, sa vezi cum faci cu banii, ala n-are marunt, ala ti-i da maine.
    Mai cinstit te duci jos la Mega si iti cumperi singur cand ai chef.

      (Citează)

  5. Vorbiti de parca toti lucrati in Pipera prin Upground :))

      (Citează)

  6. Aduc si bon fiscal pentru inghetata?

      (Citează)

  7. Mihai:
    Mergi tu linistit cu taxiurile “legale” ca sa poti contribui la strangerea de bani negri pentru diverse campanii electorale. Plus ca te bucuri de fumul de tigara si mai afli ce manele sunt la moda. Sa nu uiti sa ceri bon, sa vezi ce zice soferul.

    Caca-te pe bordura, nu pe iarba.

      (Citează)

  8. Astept ziua in care va livra si niste taxe si impozite in tara asta

      (Citează)

    • Te inteleg frate…

      Si eu cand stau intr-o bomba din aia pe roti numita taxi, ascultand manele si mirosind jegul din masina ma gandesc “lasa frate…macar astia cotizeaza la stat. Asta daca imi dau bon la final”

        (Citează)

    • Te inteleg frate…

      Si eu cand stau intr-o bomba din aia pe roti numita taxi, ascultand manele si mirosind jegul din masina ma gandesc “lasa frate…macar astia cotizeaza la stat. Asta daca imi dau bon la final”

        (Citează)

    • Dar cum faci ca sa nimeresti in astfel de taxi-uri, mergi doar cu Pelicanul? Eu merg cam de 10 ori pe luna cu taxiul si in 90% din cazuri am parte de calatorii fara nici cel mai mic deranj. Deconteaza firma si mereu am primit bonul fiscal. Problema calitatii este data in primul rand de pretul mic pe km, limitat de primarie, pentru ca daca s-ar permite baremuri mai mari sigur ar exista si companii de taxi premium. Daca uber ar plati asigurari de transport, angajati, taxe/impozite ar ajuge la 3 lei/km si multa lume le-ar zice pas, insa cum fac evaziune fiscala reusesc sa concureze serios firmele de taxi, care dupa ce ca au tariful de doar 1,39lei/km isi mai platesc si toate taxele.

        (Citează)

    • Marius M: Deconteaza firma si mereu am primit bonul fiscal.

      Sunt puține călătorii de acest gen. Majoritatea sunt mai dubioase.

      Taxiurile au nevoie de o concurență pe piață, că în lipsa ei au ajuns cum au ajuns acum, o mare mafie controlată de consilieri și primari, de evaziune fiscală și de licențe cumpărate pe sub mână și închiriate pe bani unor șoferi care stau 12 ore în mașină zilnic pentru a îndeplini cota.

      Uber poate asigura concurența aia, mie mi se pare că în ultima vreme au progresat mult pentru intrarea în legalitate. Eu mă așteptam să se retragă cu totul după momentul februarie 2016.

        (Citează)

  9. De favorizarea infractorului ai auzit? Cred ca mai este prin codul penal.

      (Citează)

    • La ce infracțiuni te referi?

        (Citează)

    • Are UBER cumva trecut in obiectivul de activitate comercializarea de produse alimentare? Are cumva fiecare masina autorizarea de la DGSAV pentru a putea transporta si livra produse alimentare?

      Chestia cu transportul de persoane facut de UBER este deja demonstrat in ilegalitate, nu e ceva de discutat aici.

        (Citează)

  10. speedy.gonzales

    15/07/2016 la 11:25 AM

    cum am venit la birou am si comandat un set de inghetata, am primit-o in 5 minute.
    me happy !!!

      (Citează)

  11. Am reusit astazi sa comand.
    Ideea e sa comanzi si cand apare ca nu au masini disponibile, ca in timp ce comanzi, cum se elibereaza prima, cum vine la tine :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus