un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De ce au cei de la DHL un indicator de nivel de securitate în birou?

26 Jul 2016  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

În mall-ul din Băneasa este un mic birou DHL și în spatele omului de la DHL se găsește indicatorul de mai jos. E un birou absolut normal, probabil un punct de livrare/colectare a pachetelor sau ceva gândit pentru străinii care merg pe acolo în drum spre aeroport, cumpără chestii și le lasă la DHL pentru livrare. Lucrează un singur om acolo și probabil că în majoritatea timpului joacă Solitaire.

dhl_terorism

Așadar, de ce ar fi nevoie de un indicator nivelul de alertă? Intri la DHL să lași un colet, vezi pe perete că-i pe High și fugi mâncând pământul? Care-i diferența între High și Extreme? La ultimul sunt teroriștii chiar în afara magazinului?

Și cum se schimbă semnul? Asta e o întrebare proastă, că doar nu-i acționat electric de la centrul de comandă DHL din Germania, unde boșii zic “să trecem la Defcon 3 și ehm… high security level alert în toate punctele de livrare din malluri!” Nu, cineva îl sună pe respectul om și-i spune “băi, e nasoală situația, mută indicatorul pe Extreme, că-i risc mare de terorism la tine acolo. Apoi întoarce-te la birou, mai ai 4 ore de muncă”.

    4 comentarii

  1. este pentru momentele acelea când ai o alertă extremă la toaletă.

      (Citează)

  2. Pentru momentele de plictiseala….te mai joci cu indicatorul

      (Citează)

  3. mah, nu-i o idee rea. Ma gandesc ca poate gasesc un colet suspect.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus