un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum să ții o cameră GoPro în dinți (dar mai bine nu faci asta)

5 Jul 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Acesta este Grill Mount sau, cum îmi place mie să-i spun atunci când nu mă vede nimeni, suportul de dinți pentru un GoPro. Doar mie mi se pare că așa ceva este un mare accident în așteptare?

grill_mount_gopro

Serios, eu n-aș purta așa ceva. O fi bine gândită (zonele roșii devin maleabile dacă le încălzești și le poți mula pe dinții tăi pentru că asta face suportul mai ușor de purtat), dar nu văd de ce ar fi de preferat în locul unui suport tip “lampă de miner”, chiar și la surf. Aș prefera oricând să am gura liberă ca să respir, vorbesc, urlu, păstrez dinții. O găsiți pe ProStandard, dacă vreți.

Eu mi-am cumpărat, pentru Mauritius, accesoriul oficial “The Handler”, adică un mâner din cauciuc moale, cu o curea subțire, ce plutește la suprafața apei în caz că-l scapi. Fotografii precum cele de mai jos au fost făcute cu un GoPro ținut astfel în mână, dar mai mișto este să mergi cu el pe “banană” sau prin parcuri acvatice. Faptul că are acea curea mică de pus la încheietură îți permite să-i dai drumul fără să-l pierzi, iar în cel mai rău caz îl găsești plutind.

gopro_the_handler

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

Mai sunt și alte accesorii pentru a-ți face camera să plutească. Se găsesc și soluții 3rd party mai ieftine, dar pe riscul fiecăruia, de obicei sunt din materiale mai slabe. Găsiți de toate la F64, eMAG și PC Garage. Vă puteți uita și pe site-ul oficial GoPro, care face livrări rapide în România, zic ei, și au diverse oferte speciale. Acum, de exemplu, este una cu pachet pentru bicicletă, cu ocazia Turului Franței.

gopro_floatgopro_session_float

    1 comentariu

  1. Da, mai bine mergi cu GoProul pe banană, decat in mână :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus