un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Colbert la Convenția Republicană

23 Jul 2016  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Dacă-l urmăriți pe Stephen Colbert (pe CBS.com, dar aveți nevoie de un VPN precum extensia Hola pentru Chrome), știți că a avut în ultimul an niște scenete inspirate din Jocurile Foamei, când făcea mișto de candidații americani înscriși în cursa prezidențială și cum dispar aceștia exact precum tributurile din film/carte.

Au rămas de ceva vreme doar doi candidați în cursă, dar Colbert și-a reluat rolul la convenția republicană, râzând de ei și pe acolo.

  4 comentarii

 1. Colbert e un tip destul de destept.

    (Citează)

 2. Bulevardier, cheliosul ala de la Vacanta Mare scremea ceva mai haios.

    (Citează)

 3. Are cont oficial pe YouTube: The late show with Stephen Colbert si nu iti trebuie VPN.
  Nu pun episoade intregi cap-coada doar segmentele amuzante.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus