un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un român vinde străinilor tapiseria Răpirea din Serai cu 530 de dolari

7 Jun 2016  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Aveți cumva pe acasă sau pe la rude în vârstă clasica tapiserie “Răpirea din Serai”? Nu râdeți de ea și nici nu o aruncați. Un român întreprinzător încearcă să le-o vândă străinilor cu 530 de dolari.

Ca să citez, este un produs “rare vintage oriental”. Povestea ei este cea clasică: a stat pe pereții bunicii, apoi aruncată într-un dulap, este roasă și găurită, are 2 x 1,22 metri.

With small restaurations (seweing), this piece is a great asset.

rapirea_serai

Sigur că este! Și doi la mână, cum adică “rară”? Sigur, poate că foarte mulți le-au aruncat pe ale lor, dar rară?! Este atât de rară încât o căutare Google Images ne arată și variante în oglindă, variante cu cerul roșu în loc de albastru, covoare în loc de tapiserii, ba chiar și pițipoance fotografiindu-se în fața lor.

Aștept să o cumpere vreun hipster britanic și apoi poate găsesc cât costă și un pescar chinez migălos făcut sau un pește lucrat cu mare atenție care, bonus, va fi livrat împachetat într-un mileu original.

    4 comentarii

  1. pot sa pariez ca vrea sa-si ia iPhone.

      (Citează)

  2. Să le cumpere repede înainte sa le vadă Găbiță Firea și sa le cumpere pentru decorarea Casei De Pensii

      (Citează)

  3. O fi aia originala…

      (Citează)

  4. Nu-i prost cine cere; e prost ala care da. :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus