un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Știri despre tehnologie – 12 mai 2016

12 May 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

 

Fără NSFW (vezi articolul anterior), dar cu trailerul de la viitorul film Assassin’s Creed, ce conține scene ca-n joc, dar tot cred că va fi slăbuț.

DOOM jucat pe Geforce 1080, comutați pe Full HD la 60 fps.

  12 comentarii

 1. Civ 6 pare promitator.

    (Citează)

 2. Procentul de defectare al telefoanelor Samsung de 43% este urias. Greu de crezut ca sunt chiar asa de proaste. Cum a fost mai exact realizat studiul?

    (Citează)

  • Au o cota mare de piata si poate e direct proportional ?

     (Citează)

  • E o confuzie, cititi cu atentie articolul – nu spune ca 43% din device-urile Samsung se defecteaza, procentul e necunoscut. Zice ca dintre telefoanele defectate, 43% au fost marca Samsung.

     (Citează)

  • Sunt informatii de tip diferit: 44% telefoane cu Android se strica. Din cele 44% stricate (care nu depinde de numarul de tel vandute), procentul Samsung e de 43% care depinde de vanzari. Daca Samsung vinde mai mult de 44% din Android atunci rata de defectare e mai mica decat media, invers proportional. Exemplu concret cu cifre fictive: daca se vand 1000 android, 440 se strica. 43% din 440 = 190 defecte Samsung. Daca Samsung a vandut 800 din cele 1000 inseamna ca doar 24% (190/800) Samsung s-au defectat.
   Si daca vrei comparatie cu Apple, trebuie sa iei in calcul doar modelele de varf Galaxy si Note sau taburile high end comparabile ca pret.
   Si trebuie sa citesti studiul (eu n-am avut curiozitatea) ca sa afli cum au calculat. Ma gandesc ca daca ai un tel de 20-30E iesit din garantie nu te mai duci in service cu el daca se strica ci iei altul nou si asta nu mai apare in statistici. Sau poate au luat considerat doar garantiile.

     (Citează)

 3. LG Nexus 5X la Black Friday de Altex e la acelasi pret cu cel fara promotie de la F64, dar cica e redus cu 700 lei. Bleah.

    (Citează)

  • Tastatura layout Turkish-Q, daca ai greutati cu limba romana nu recomanda cu turca.

     (Citează)

  • Nu stiu daca reducerea este cat zic ei, dar pretul de 2999 lei este foarte bun.
   Daca nu ai o problema cu tastatura turca, e de luat.

     (Citează)

 4. Ieri mi-a venit htc-ul și sunt foarte mulțumit cu el, excepție facand laudatele căști hires pe care le-am comparat cu o alta pereche de căști hires de la Onkyo și nu pot spune despre ele decat ca sunt o mizerie. Testul e oricum subiectiv, fiind efectuat cu aplicația HF player de la Onkyo cu 2 melodii în format dsd.

    (Citează)

 5. Instagram natalie gavreau

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus