un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 11 mai 2016

11 May 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

13 comentarii

 

În alte știri: an record pentru Coca-Cola în România și Tiriac mută automobilele second-hand de la Otopeni. NSFW: Sara Underwood.

    13 comentarii

  1. Apropos de știrea cu Durex, citeam pe Facebook că Vodafone s-a gândit deja la asta și acum emojionează

      (Citează)

  2. Cerințe pentru Whatsapp PC : Windows 8 or higher! Adică ei au versiune inclusiv pentru Nokia Symbian dar, ce să vezi, al meu Windows 7 e prea “bătrân” ca să mai fie suportat de ei.

      (Citează)

  3. Andrei: emojionează

    Deci tu pe bune folosesti cuvantul “emojionează”? :|

      (Citează)

  4. cata:
    Cerințe pentru Whatsapp PC : Windows 8 or higher! Adică ei au versiune inclusiv pentru Nokia Symbian dar, ce să vezi, al meu Windows 7 e prea “bătrân” ca să mai fie suportat de ei.

    Eu am windows 10 si tot nu pot sa il instalez, imi da eroare si apare un fisier log

      (Citează)

  5. Aia cu Tiriac si mutatul s-a intimplat de citeva luni bune de acum.
    Oricum site-ul lor e o bataie de joc. Angajatii lor numai de ala nu au chef. Il urmaresc constant si nici macar samsarii cei mai jegosi nu fac greseli ca acolo.
    Cit despre EvoMag, magazin de la care am mai cumparat chestii, promotiile alea sint facute ca sa fie. Ma uitam la electrocasnice si au 5-6 produse la fiecare categorie si preturi cam sarite aiurea. Puteau sa o numeasca samsung day si aia era.
    Stiu, nu-mi place, merg mai departe.
    Si ce-mi place foarte mult e ca au gasit si astia modelul ala de hota cu sticla. Model identic la toti producatorii. Difera doar sigla aplicata.

      (Citează)

  6. Viber avea deja aplicatie pentru orice platforma.
    Nu inteleg de ce nu a prins mai mult la public. Oferea voice call dinainte ca whatsapp sa ofere asta

      (Citează)

    • Pentru ca a fost creat de niste Israelieni, cumparat de japonezi (care nu cred ca au produs vreun serviciu popular worldwide pe internet pana acum) si, cel mai important, pentru ca nu e popular in US… iar cand vine vorba despre internet, stim cine face legea (ca ne convine sau nu).

      Cat despre Facebook, WhatsApp & Co si “criptarea” pe care o promoveaza ei, aici este o stire despre care nu cred ca se va mediatiza, desi este ceva deosebit de important pentru utilizatori (nu si pentru serviciile secrete) – WhatsApp Encryption is Useless, Researchers Claim http://wccftech.com/does-ss7-render-whatsapp-encryption-pointless

        (Citează)

  7. Serios, durex vor si emoji mai nou … adica daca stam sa ne gandim chiar ar fi amuzant sa vezi intr-o discutie serioasa dintr-o data un emoji de genul.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus