un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Au băgat bere Mort Subite la Mega Image

18 May 2016  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

17 comentarii

Am găsit bere Mort Subite la Mega Image-ul de cartier! Mort Subite este o berărie celebră din Bruxelles pentru berile ei cu aromă de diverse fructe. Berea e bună, însă pe acolo poți bea bere bună în zeci de alte locuri, însă Mort Subite are și o anumită tradiție în spate.
mega_image_catalog_1

Am fost acolo, am băut jumătate din meniul lor, cea de zmeură e foarte bună. La Mega Image au adus-o pe cea de cireșe și pe cea albă, dar e un start bun. Totuși, având în vedere că grupul Delhaize (se pronunță del-ez) este de origine belgiană, sper ca Mega Image să aducă în curând mai multe astfel de beri la un preț decent, deoarece momentan în piață poți găsi doar câteva beri și pe la 10 lei sticla mică, ceea ce e obscen.

Dacă treceți pe la Mega Image, luați și acest catalog gratuit de fripturi și picnicuri. Iată trei rețete foarte mișto din el, abia aștept să le încerc și eu.

    17 comentarii

  1. N-am nicio parere.

      (Citează)

  2. In Mega Image intru doar daca ma invita cineva.Ceea ce se intampla aproape deloc.La nesimtirea preturilor nu ma mira nesimtirea reclamelor cu “iti permiti aproape orice”.

      (Citează)

  3. care este cea mai buna bere belgiana….? Westvleteren..ceva de genu

      (Citează)

  4. Bună de tot berea asta! Am căutat-o azi la mega imageul de la Muncii și nu era. Tu de la ce mega ai luat-o?

      (Citează)

    • Mega Image din interiorul cartierului meu. M-a sunat azi cineva să-mi spună că de fapt le distribuie Heineken România și că în total au introdus pe piață 5 beri noi, din care două Mort Subite, deci se vor găsi nu doar la Mega Image, ci în toată rețeaua de distribuție. Aștept lista completă și fac un update.

        (Citează)

  5. gabi:
    Aberezi cu nonsalanta, preturile lor sunt aproape de hypermarcheturi (poate uneori mai bune) iar raportul calitate/pret e mai bun decat la magazinele de cartier.

    Lasand la o parte ca acum ceva timp s-a facut un studiu si cel mai ieftin cos de produse era in Kaufland,Mega fiind pe la coada,spune-mi tu,cu nonsalanta,3 produse pe care sa le iau din Mega si nu din Kaufland sau Lidl.

      (Citează)

    • Daca vrei comparație fa-o te rog cu magazine din același segment, precum Billa sau Carrefour Market (magazine care au prețuri mult peste Mega). Poate singurul intr-adevar ieftin de pe segment este Profi. Nu poți compara cu un hipermarket (Kaufland, Carrefour etc.) care are prețuri mici datorită volumului de achiziție și a puterii de negociere care vine la pachet cu acest avantaj sau cu discounterii (Lidl, Penny) care le au din alte considerente (nr. Redus de angajați, marfa mai mult expusa pe paleti decat in rafturi, majoritatea mărfii alcătuită din branduri private etc.)

        (Citează)

    • Țin minte studiul acela, la un coș de 120 de lei diferența era de vreo 10 lei, parcă. Având în vedere că m-ar costa și drumul până la Kaufland, Mega iese chiar bine față de acum câțiva ani.

      La hipermarketuri te duci pentru multe produse, nu pentru un lapte și doua chifle. Eu sunt mare fan hipermarketuri și încerc să iau de acolo totul, dar tot ajung pe la Mega măcar o dată la 2-3 zile.

        (Citează)

  6. isterie pentru bautoarele de bere aromataaaa ! mersi de pont ! ;)

      (Citează)

  7. Sa încerci și berile alea din Noua Zeelanda care au apărut acum pe raft (IPA, Summer Ale, Pilsner si parca mai era si un Pale Ale). Eu zic ca merita la 6 lei sticla.

      (Citează)

  8. ITranceYou:
    Daca vrei comparație fa-o te rog cu magazine din același segment, precum Billa sau Carrefour Market (magazine care au prețuri mult peste Mega). Poate singurul intr-adevar ieftin de pe segment este Profi. Nu poți compara cu un hipermarket (Kaufland, Carrefour etc.) care are prețuri mici datorită volumului de achiziție și a puterii de negociere care vine la pachet cu acest avantaj sau cu discounterii (Lidl, Penny) care le au din alte considerente (nr. Redus de angajați, marfa mai mult expusa pe paleti decat in rafturi, majoritatea mărfii alcătuită din branduri private etc.)

    In studiul respectiv,Mega era la un loc cu Kaufland,Lidl,Carrefour simplu.Intr-adevar,daca vrei o chifla si un lapte si ai Mega linga casa,normal iei de acolo.Dar eu am plecat de la premisa ca le ai pe toate,unul langa altul,in fata casei.Daca tin bine minte,in studiul acela,care nu lua in calcul situatii subiective,1 era Kaufland,2 Carrefour,3 Lidl iar Billa ,la furat,pe 6-7 din 7.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus