un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 11 aprilie 2016

11 Apr 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

Fără NSFW, dar cu noi trailere de filme:

Fantastic Beasts

Captain America

Suicide Squad

    9 comentarii

  1. lol, la emag linkul de le Laptop din ditamai campania duce in 404

      (Citează)

  2. Netflix are nevoie de finante nu numai pentru infrastructura si seriale proprii … Ci si pentru falimentat firme de geo location (proxy / dns / vpn)

    1$ in plus nu i mare paguba

      (Citează)

    • Stai calm, ultimul lucru pe care îl vrea netflix e să facă geo blocare. E de ochii producatorilor. În momentul când nu mai am acces prin vpn sau altceva la tot catalogul m-au pierdut de client. Și milioane la fel ca mine. E ca la muzică acum 15 ani când producătorii erau disperaţi că nu mai pot să-ţi bage pe gât un album cu un hit și 14 porcării făceau mizerii ălora cu streaming. Așa și acum televiziunile sunt disperate că nu mai pot să-ţi bage pe gât 1 oră de reclamă pentru 2 ore de film, film dat când li se scoală lor.

        (Citează)

  3. Sincer m-am cam saturat de “promotii” peste “promotii” la emag asta…
    e ca si cum ar trebui sa crezi ca traiesti intr-o veselie continua.

      (Citează)

    • iegzact! inainte aveau doar black friday. apoi a aparut revolutia preturilor, o data pe an. acum au lunar cate o chestie de genul. dispare elementul surpriza, asteptarea pentru ceva big, interesant.

        (Citează)

  4. Ce se mai chinuie japonezii de la Sony, acum aduc Android 6 si pe modele vechi de ani de zile, dar tot efortul pare in zadar. O sa inchida sandramaua, nu au vanzari, deja se gandesc cam care sa fie momentul.

    Ca tot vorbeam de telefoane compacte, acum ca Apple a (re)anuntat iPhone 5SE. Asta e diferenta, Apple are cam 30-50 de milioane de clienti captivi care vor musai telefoane mici (se gandesc cu drag la primele lor iPhone-uri, mici si dragute). Apple are cui vinde. Desi Sony produce de ani de zile telefoane excelente mici (Z3 Compact, Z5 Compact), piata Android nici nu se uita la ele.

    Si nu, nu e din cauza ca sunt proaste, ca sunt de cativa ani pe piata si destule avantaje fata de un iPhone 6SE: design mult mai compact, doar 4-5 mm in plus la inaltime si latime, asta desi au ecran de 4.6 inci vs 4 inci (iPhone 5 are niste margini uriase), ambele camere excelente (camera iPhone 5SE frontal e o gluma), card de memorie, baterie mare, protectie la scufundare in apa, etc. Nu ai ce face, piata Android s-a orientat spre diagonale mai mari si nu se mai intoarce ever la ecrane mici (gen 4 inci diagonala), in care iti simti degetele precum carnatii si dioptriile in crestere.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus