un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ofertele continuă cu Discount Days și posibilitate de rezervare a produselor în magazine (p)

13 Apr 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Zilele cu oferte continuă în piață. În perioada 13-18 aprilie avem Discount Days la Flanco, cu reduceri la toate categoriile de produse, reduceri ce ajung chiar și la 60%.

Flanco a pus la lucru integrarea sistemelor online cu cele offline, așa că acum poți comanda online cu livrare la adresa dorită de tine, dar poți și să rezervi un produs într-un magazin ce-l are în stoc și ai 72 de ore să te duci să-l ridici. Procedura este detaliată pe flanco.ro/rezervare-produs și avantajul este că poți rezerva acum un produs “hot”, apoi te poți duce în magazin să-l vezi – probabil că-l au și expus pe acolo.

Ca exemple de reduceri, acum ar putea fi momentul să iei o periuță electrică de dinți: Braun D16 este redusă de la 229 de lei la 89,9 lei, este un model ce oscilează de 8800 de ori pe minut, are senzor de presiune pentru a se opri când apeși prea tare pe dinte/gingie și cronometru pentru a-ți semnala cât timp trebuie să te periezi.

 • Un espressor DeLonghi Eco 311, un model cu un aspect plăcut și funcții de cappuccino, este redus de la 1.299 lei la 779 lei.
 • iPhone 5s ajunge la 1.599 lei, un preț mai bun decât restul pieței.
 • O mașină de spălat rufe Beko, slim, de 7 kilograme și 1000 RPM va putea fi luată cu 999 lei.

Pe lângă acestea, nu uita că Flanco vinde deja noul iPhone SE varianta cu 64 GB și noul iPad Pro de 9,7 inchi.

DESCOPERĂ AICI TOATE OFERTELE

eco311_delonghi-1

  1 comentariu

 1. flanco? n-am intrat intr-un magazin de-al lor de ani…
  pe site am intrat anul acesta o data, din greseala.
  sorry, cam asta-i cu flanco

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus