un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

10 aprilie 2016: bucureștenii descoperă lalelele

13 Apr 2016  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

În weekendul trecut bucureștenii au descoperit, cu zâmbete fericite pe față și uimire în ochi, un fel de flori cu aspect de cupă, viu colorate în diverse nuanțe, înălțându-se mândre prin parcurile capitalei.

Iar după ce le-au descoperit, s-au fotografiat cu ele, nene, să le ajungă pentru un an întreg. O femeie se trântise între lalele și vorbea la telefon de acolo. Mă mir că n-a făcut cineva și un Live.

lalele_2016_10lalele_2016_07
lalele_2016_09lalele_2016_08
lalele_2016_06lalele_2016_05
lalele_2016_02lalele_2016_01

Ca un inginer, eu am fotografiat cabluri. Se văd beneficiile Netcity, au dispărut cablurile de pe stâlpi.
lalele_2016_04lalele_2016_03

  14 comentarii

 1. Arata bine buchetul ala de cabluri. Oras infloritor Bucurestiul!

    (Citează)

 2. da, sunt foarte frumoase lalelele… la 10 euro bucata sau cat or fi, e si normal.

  in 2-3 luni le schimba cu alte flori sau cu alte lalele.

  urmaresc acest fenomen de inlocuire a florilor cu alte flori in parcurile kiseleff si herastrau de vreo 3 ani, deci stiu ce vorbesc.

  toata lumea e multumita – vizitatorii ca au flori proaspete tot timpul, furnizorii primariei ca fac banet nu gluma cu inlocuirea florilor.

  costa un pic, dar merita; dai un ban dar stai in fata; scump, dar frumos
  si alte asemenea ziceri

    (Citează)

 3. Cand am citit titlul credeam ca o sa fie un articol despre cei care au inflorit in intersectii si care vand lalele rupte din aranjamentele primariilor

    (Citează)

 4. Si eu care credeam ca e vorba deaspre lalelele alea plantate pe nustiu ce drum in locul gropilor…

    (Citează)

 5. Cupa de lalea e singura pe care o vei pipai oricum, cupa matiledei e ca si inexistenta #flatchest :)

    (Citează)

 6. Merita Netcity de rupe.

  Imi explica recent marele furnizor roz ca nu pot da un pret competitiv pentru ca ii jupoaie Netcity la chiria pe infrastructura.

  No fucking shit, cat timp au fost MONOPOL pe infrastructura au stat cu degetul in gura.

  Costa sa ai un oras frumos.

    (Citează)

 7. Netcity este un succes, dar… Dar este doar un succes parțial. Nu s-a reglementat în nici un fel ce se întâmplă pe proprietățile private. Nici nu știu dacă se va reglementa vreodată.

  În cazul surprins de tine sunt încă uimit că n-a venit primăria să toaleteze cablurile instalate de diverși operatori (deși îmi pare că e doar unul) și să facă un pic de ordine. Poți să faci o reclamație la primărie – în principiu se mai ține cont.

    (Citează)

 8. Aspecte placute si mai putin placute ale Bucurestiului si nu numai. Atata ca si primul, cel placut, a fost descris intr-o maniera oarecum ciudata, sau sa-i zic rautacioasa.

    (Citează)

 9. Eu zic ca putem trai si fara comentariul olandezului si-ti propun sa-l stergi.

    (Citează)

 10. Ce invidios sunt, in Brasov nu mai vad cabluri pe stalpi.

  Mi-ar fi placut si mie sa vad un colac asa frumos, prins cu ”soricei”, ca cel din penultima poza.

    (Citează)

 11. Prea putine lalele

    (Citează)

 12. Frumoase flori mai sunt lalelele, la mine in oras (Pitesti) avem chiar un eveniment dedicat florilor in general, lalelelor in special, se numeste Simfonia Lalelelor, incepe weekendul viitor si tine 3 zile.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus