un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

LG G5 se găsește în magazinele din România

29 Apr 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

lg_g5_h850_review_18
Și nu numai LG G5, ci și accesoriile sale speciale au apărut la noi în magazine. Telefonul, vă aduc aminte, are ca element special o cameră cu obiectiv foarte larg, cât un GoPro, care deschide noi posibilități pentru fotografiere și filmare. Mie mi-a fost foarte util în zilele când l-am testat, că mă bazez mult pe fotografiile făcute cu telefonul.

LG G5 – îl puteți găsi momentan la PC Garage, Orange.
Citiți review-ul meu detaliat, vedeți aici exemple de fotografii cu camera normală și cu cea wide.

Accesoriile:

LG 360 CAM – o cameră ce fotografiază și filmează la 360 de grade și este de dimensiuni mici, încape în buzunar. Funcționează cu orice telefon Android printr-o aplicație LG. O are listată Orange, costa în jur de 1100 de lei când am văzut-o eu.
lg_360_cam_02

LG CAM PLUS – este grip-ul de telefon ce conține și o baterie suplimentară de 1200 mAh și butoane fizice de declanșare a fotografierii și filmării, plus o rotiță de zoom. Este utilă celor care fac multe fotografii cu telefonul, de exemplu eu uneori merg la vreo expoziție sau la un testdrive și fac 200 de fotografii cu telefonul, așa că aș aprecia un grip cu buton și curea. L-am văzut tot la Orange, costă 99 euro.
lg_cam_plus_01

LG HIFI PLUS – este un amplificator de sunet făcut de Bang & Olufsen pentru LG G5. Este destinat celor care ascultă multă muzică și au și niște căști bune pentru asta, așa că au nevoie și de un hardware bun. Îl găsiți la Orange, costă 269 euro.
lg_hi_fi_plus_03

LG 360 VR – ochelari de realitate virtuală pentru LG G5. Sunt mai mici decât soluțiile asemănătoare de la Samsung pentru că includ un ecran, nu trebuie montat telefonul în ei. Sunt mișto în pereche cu camera 360 CAM, ca să te uiți la acele imagini nu doar pe ecran, ci chiar în cască. 269 euro la Orange.
lg_vr_01

    11 comentarii

  1. Hai sa nu fim impartiali, se gaseste si la cel.ro

      (Citează)

  2. C:
    Hai sa nu fim impartiali, se gaseste si la cel.ro

    La ce customer service au ăștia de la CEL, mai bine nu!

      (Citează)

  3. E adus prin importator autorizat LG sau e iar de pe piața gri cu garanție la garajul din spatele magazinului?

      (Citează)

  4. Bateria de la cam plus este doar pentru dispozitiv si ajuta putin spre deloc bateria telefonului. In rest e ok telefonul. Ochelarii sunt chiar faini.

      (Citează)

  5. 269 euro jucaria de la Bo? Damn. macar da si casti in banii astia?

      (Citează)

  6. poate se mai ieftinește G4 cu okazia asta …

      (Citează)

  7. Radu, poti sa te interesezi ce fel de promotii sunt derulate, de exemplu, pe pagina Vodafone zice ceva despre un hybrid charger (cred ca e de fapt un kit de incarcare extern) si e si un link de pe pagina oficiala LG, dar unde nu zice nimic de vreo promotie. De asemenea la Orange pe site este mentionata o promotie cu CAM Plus si kit de incarcare extern. Poti afla detalii ?

      (Citează)

  8. Nu mai stiu tag-urile, ca puneam si eu in comment un link pe Orange.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus