un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De unde să cumperi online mâncare și băutură pentru Paște

26 Apr 2016  ·

FOOD & LIFESTYLE, TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Anul acesta poate veți dori să profitați de toate supermarketurile online și să evitați aglomerația din trafic și din magazine pentru aprovizionarea de Paști. Trebuie doar să aveți în vedere să dați comanda astăzi sau mâine pentru a primi produsele în timp util.

eMAG SUPERMARKET – sunt disponibile pentru livrare aproape toate produsele vândute de obicei de Mega Image. În toate sectoarele din București se livrează acum și produse proaspete (legume, fructe, pâine, ouă, lactate, carne, mezeluri etc) și congelate, că au extins recent serviciul. În țară livrează doar produse normale. Toate vin ambalate foarte bine, pentru a fi protejate la transport. Poți ridica produsele și din diverse unități Mega Image, gata adunate pentru tine.

Livrarea costă de obicei 20 de lei indiferent de sumă, dar în această perioadă este o promoție bună: include într-o comandă de minim 150 de lei și un produs din gama Gusturi Românești și transportul va fi gratuit.

Gusturi Românești este o gamă specială Mega Image, sunt zeci sau poate deja sute de produse disponibile, de obicei cât mai naturale și făcute după rețete tradiționale de către mici producători locali. Vă recomand dulcețurile și uleiurile, dar dacă oricum comanzi de 150 de lei poți adăuga chiar și o pungă de pufuleți (0,6 lei) și gata, transportul devine gratuit.

Toate categoriile supermarketului se accesează prin meniul uzual din stânga sus, categoria Supermarket, dar nu ratați și secțiunile Promoțiile Săptămânii și Pachete Promoționale. Dacă sunteți în căutarea unor coșuri cadou sau a unor băuturi fine, accesați secțiunea aceasta.

promotie_gusturi_romanesti

CARREFOUR ONLINE – gamă mare de produse de toate tipurile, plus o secțiune specială de produse pentru Paști.

Livrarea se face în București și localități limitrofe, iar costul este de 20 de lei pentru cumpărături până în 150 de lei, 10 lei până în 300 lei, gratuit peste 300 de lei. Am comandat și de la ei de câteva ori, produsele vin de obicei în intervalul ales de tine și sunt împachetate în pungi mari. N-am avut niciodată probleme cu marfă lovită sau spartă, dar uneori lipsesc produse pentru că nu se mai aflau în stoc (și se scad de pe bon, nu-s probleme cu banii).

Carrefour Online are diverse promoții la produse din multe categorii, le găsiți grupate aici.

CORA DRIVE – serviciul de livrări al hipermarketului Cora lucrează în București și Ilfov. Livrarea costă 15 lei și se face prin TNT. Poți ridica și produsele din magazin, gata adunate pentru tine.

Găsiți aici o categorie de produse recomandate pentru Paște, iar aici sunt ofertele săptămânii.

METRO ONLINE – și Metro are serviciu de livrări și include unele produse alimentare, dar nu am comandat niciodată. Dacă o faceți voi, verificați cu atenție termenul de livrare.

Magazine de delicatese și alte produse ce-ar putea fi utile de Paște:

Verificați cu atenție termenul de livrare! Fiind sărbătorile pascale, ar fi bine să verificați telefonic după fiecare comandă când se livrează și să alegeți plata ramburs, astfel încât să nu rămâneți cu banii blocați dacă aflați că termenul este prea mare, ci să vă puteți orienta cu ei în portofel spre soluția de backup (magazine clasice).

Eu, de exemplu, îmi voi face cadou un gin Tanqueray no. 10, că de la Crăciun eram curios în legătură cu el.

    2 comentarii

  1. Eu cumpar de cativa ani de la Oala cu bunatati si este totul perfect de fiecare data.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus