un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cine ar fi mai rău la primărie, Tăriceanu sau Firea?

11 Apr 2016  ·

GÂNDURI  ·

24 comentarii

Nu știu ce sună mai rău, Tăriceanu sau Gabriela Vranceanu Firea Pandele la primăria capitalei.

Ludovic Orban tocmai s-a retras din cursa pentru Primăria București după ce a fost acuzat că ar fi pretins 50.000 de euro unui om de afaceri ca sprijin în campanie. Este de râs toată faza, de la o acțiune care în străinătate ar fi fost considerată o simplă strângere de fonduri și până la faptul că acel om de afaceri a acceptat să dea banii, de parcă nu ar fi fost clar că Orban are la fel de multe șanse precum o gogoașă la a câștiga Bucureștiul.

Banii urmau sa ajungă direct la doi șefi din televiziuni încă nenumite. Încearcă cineva să ghicească numele lor?

Pe Hotnews a apărut însă un zvon ca Dragnea și Tăriceanu se vor întâlni pentru a discuta posibilitatea înlocuirii Gabrielei VFP cu Tăriceanu. Mă îndoiesc că se va face asta, nu dă PSD-ul postul de primar către ALDE, poate doar dacă au informații că și clanul Pandele urmează sa facă niște vizite la DNA.

Nasol să fii în PNL acum. După ce au renunțat la Bușoi și acum la Orban, cu bannerele plătite și montate în tot orașul, acum au nevoie de un nou candidat. Probabil se va oferi chiar Blaga sau îl vor sprijini pe Nicușor Dan. Să încerce cu vreun ilustru necunoscut nu are rost.

    24 comentarii

  1. Haha, de parcă ALDE ar fi altă organizație, ceva diferit de PSD.

    Altfel, realmente n-ai pe cine vota. Ajungem să punem ștampila pe ineptul ăla de Nicușor Dan cum am pus și pe Iohannis.

      (Citează)

  2. Vanghelie primar :-) foarte potrivit pentru Bucuresti;sunt din provicie asa că nu imi pasă

      (Citează)

  3. Daca Nicusor accepta suport din partea basistilor inseamna ca e basist?

      (Citează)

  4. Clar, Nicusor e noul primar.Reveniti la commentul asta dupa ce se anunta rezultatul final.

      (Citează)

  5. Sau poate candideaza Basescu si se uneste toata “dreapta romaneasca” in băs… prdon, in spatele lui, ca sa lupte cu PSD-ul si cu Firea :)

      (Citează)

  6. Lasati-o moale cu Nicusor Dan ca nu e deloc ce pretinde el. Pe facebook este promovat extrem de agresiv de te intrebi cu cat morman a cotizat la ei. In Bucuresti nu mai zic, faci cativa pasi si dai de un cortulet de al lui. Pai daca tu bagi in campania electorala de 10 ori salariul de primar pe 4 ani, de unde mai scoti profit in treaba asta daca nu din furat?

      (Citează)

    • Aha, deci sa votăm pe unii despre care stim cu o oarecare siguranță că sunt corupți, decât să votăm unul care încă nu e…

        (Citează)

    • Nu stiu cum ai putut gandi asa ceva sau daca asta macar se poate numi gandire. Deci tu zici ca in ciuda campaniei electorale extrem de costisitoare Nicusor Dan nu este corupt. Permite-mi ca sa nu fiu de acord cu tine. Eu cred ca nu merita votat nici un canditat ce investeste mai mult de cateva postere de stalp intr-o intersectie sau o postare sponsorizata pe facebook pe saptamana. Cat despre corupti mie nu-mi spune DNA-ul pe cine sa votez. Astept deciziile instantelor de judecata.

      Bipbip:
      Aha, deci sa votăm pe unii despre care stim cu o oarecare siguranță că sunt corupți, decât să votăm unul care încă nu e…

        (Citează)

    • Costa suficient cat ceilalti sa nu si le permita. Doar daca socotim plata oamenilor care sun in acele corturi si pui 1000 lei/luna x 30 insi ti da 30000 lei. Mai adauga pretul corturilor + printul + autorizatii + PR iti zic sigur ca sare lejer de 100000 lei. La Facebook a cotizat iar masiv, eu vedeam si cate 3 postari pe zi ce pareau a fi share-uri de la 2 prieteni care i-au dat like, insa daca te uiti mai bine scrie undeva “postare sponsorizata”.

      andrei: cat crezi ca costa 30 de corturi din acelea?

        (Citează)

    • Deci votam pe un necunoscut, cand ajungem in cabina de vot, votam numele pe care nu il stim de pe lista, pentru ca nu a avut bani sa isi sustina campania :)).

      Te-ai gandit ca oamenii aia nu sunt platit ? Ai cumparat cumva reclama la Facebook ? Ce imi plac astia de vorbesc asa din atotcunosterea lor nemarginita…

        (Citează)

    • Nicusor Dan a zis clar ca are banii din donatiile mai multor persoane si a strans undeva in jur de 150.000 euro, adica cam cat cheltuia Udrea pe posete in weekend cand trecea prin mall. Mi se pare o suma rezonabila de cheltuit intr-o campanie electorala. De unde rezulta ca e corupt nu inteleg?
      Deci pe cine zici sa votam? Pe aia de care nu auzim? Adica cand ma duc sa dau cu stampila aleg aleatoriu pe unul de care nu am auzit pe principiul ca e cinstit deoarece nu a avut bani de campanie?

        (Citează)

  7. Marius M:
    Nu stiu cum ai putut gandi asa ceva sau daca asta macar se poate numi gandire. Deci tu zici ca in ciuda campaniei electorale extrem de costisitoare Nicusor Dan nu este corupt. Permite-mi ca sa nu fiu de acord cu tine. Eu cred ca nu merita votat nici un canditat ce investeste mai mult de cateva postere de stalp intr-o intersectie sau o postare sponsorizata pe facebook pe saptamana. Cat despre corupti mie nu-mi spune DNA-ul pe cine sa votez. Astept deciziile instantelor de judecata.

    cat crezi ca costa 30 de corturi din acelea? si legat de facebook, nu vad vreo reclama masiva pe acesta – ce-i drept, multa lume din lista mea da share, dar nu e share in sensul de “postacime”

      (Citează)

  8. De Nicusor Stanciu… pardon, Dan, tot aud de acum cativa ani. Parca a si ajuns consilier, a facut ceva concret? Intreb pentru un prieten :) Dar serios, a facut ceva? Ok, n-o fi avut decat un vot acolo fata de cele n ale partidelor, dar a zis ceva, a discutat cu cineva, a propus ceva, a demascat ceva? Nu mai stiu cum e cu puterea de decizie la primarie, daca iese macar are sanse sa faca ceva sau se loveste de consiliu ca ii resping aia tot pana nu se da pe brazda? Ca l-as vota daca ma nimeresc in Bucuresti dar nu pe ochi frumosi (desi la ce concurenta mai ramane pana la alegeri s-ar putea sa fie un criteriu la fel de bun ca oricare altul).

    Citeam si ca daca si-ar face partid (cu 3 oameni) ar avea mai mult de castigat ca obtine mai multe locuri in consiliu la acelasi numar de voturi fata de independent, de ce nu face asta? Ma gadesc ca si-ar atinge mai usor promisiunile cu niste voturi ale lui decat negociate.

      (Citează)

  9. Nicu Sordan e cel mai rau. O marioneta pentru prosti.

      (Citează)

  10. M10!
    Dupa A3!

      (Citează)

  11. Ne vedem când vom fi dezamăgiți de Dan

      (Citează)

  12. Radu, sa ne spui si noua câți postaci au comentat aici. Cred ca-i poți identifica după IP, număr comentarii, etc !

      (Citează)

  13. ca sa fiu pe subiect…parca totusi Tariceanu pare mai idiot. Fierea e doar ticaloasa.
    daca se vor mobiliza online, ca pentru Marele Adormit, e posibil sa iasa Nicusor…apa plata maaaaaaaaa!!!!! :)
    dar sa nu uitam de legiunile de pensionari, care pot ataca oricand sectiile de votare de la prima ora a diminetii.

      (Citează)

  14. sigur sigur nu e A3!!! sigur sigur e B1!! la A3 plata e ceva mai mare,dintre cei doi Tariceanu suna cel mai rau,

      (Citează)

  15. Tariceanu cel mai rau. Bleh!

      (Citează)

  16. Marian Munteanu, clar.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus