un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri (multe) despre tehnologie – 10 martie 2016

10 Mar 2016  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Atâtea știri! Luați și ceva NSFW, Emily Sears, model australian.

  7 comentarii

 1. Orange Money se lanseaza in luna Mai

    (Citează)

 2. “Telekom România organizează un maraton de programare pe 2-3 aprilie, în București. Detalii în acest PDF.” Detalii in acest PDF…acest PDF…PDF….in 2016 faci promovare cu un PDF aruncat pe site? Cam cat de in urma sunt cei de la telekom?

    (Citează)

 3. Numele acelei placi video este scris gresit, este FROZR

    (Citează)

 4. NSFW-ul tau nu-mi place .. las si eu asta aici :) https://www.instagram.com/severina/

    (Citează)

 5. Salut. Stiu ca nu sunt related cu subiectele de mai sus dar vreau să te întreb dacă se poate ca în viitorul apropiat să faci niște review- uri la caști cu noise cancelling. Am găsit destul de multe chestii pe net dar mi-ar plăcea să văd și ceva mioritic mai ales ca tu te pricepi bine la a prezenta diverse gadgeturi etc etc. Thx

    (Citează)

 6. nu (mai) e nici o promotie la placi video ca cea descrisa

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus