un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 31 martie 2016

31 Mar 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

14 comentarii

    14 comentarii

  1. SSD-ul ala este cu 20 de lei mai ieftin decat un Crucial BX100 pe Amazon acum. Nu-i un pret rau, daca tii cont ca de pe PC Garage transportul este gratuit.

      (Citează)

  2. La articolul cu YouTube Red, tipul de EMAG, din comentarii, exprima perfect ideea. Si amuzant :)

      (Citează)

  3. deci tesla cand lanseaza? azi e ultima zi din martie.

      (Citează)

  4. Auzi la Liviu Mihai de la Profit: “Este de ajuns să ne uităm doar la serviciile Google Play, unele dintre ele ajungând în România după ani de așteptări, altele nefiind nici acum disponibile, cum este cazul lui Google Play Music”. Hai, bre, ma lasi?

      (Citează)

  5. Offtopic, sry, despre bani la mamici:

    Asa scurta ne e memoria?
    Sa ne aducem aminte de ceea ce se intimpla la inceputurile aplicarii, pana sa apara plafonul..
    Madam xyz lucra pe salariul minim la..sa spunem ..finante, la stat. S-a gandit ca vrea o pauza, un copil si niste bani faini cat sta acasa 2 ani.
    A inceput sa cotizeze suplimentar, dand personal contributie (!?suplimentara timp de 12 luni!!) din banii din salariul minim incasat, in cuantum .. ca si cum ar fi fost director de banca (nu sucursala)…
    Timp de 12 luni, familia a suferit cu bani mai putini, dar a fost o investitie ..nemaiintalnita..
    Ghiciti ce indemnizatie a avut timp de doi ani mamica angajata pe salariul minim la .. sa spunem ..finante locale: corespunzator salariului minim sau corespunzator unui director de banca?
    P.S. stiu ca nu e normal un plafon la mamci, dar nici fraudarea legala nu mi se pare in regula..

      (Citează)

  6. Si eMAG a avut promotie exact la acelasi SSD, doar ca la ei s-a epuizat mai repede ;)

    Pretul e bun, tinand cont ca e MLC nu TLC si ca ai 5 ani garantie.

      (Citează)

  7. Nimic despre iphonul hackuit de fbi? Oare cum era mai bine, publicul sa stie ca telefonul e imposibil de hackuit si ca apple a ajutat totusi investigatia cu teroristii, ori acum, cu apple refuzind, si cu fbi spargind telefonul oricum…

      (Citează)

  8. OCZ Trion 150 480GB la 497 lei la Altex. asadar suntem la (aproape) 1 leu/ GB. Asta-i pretul corect, nu averatii pc garage sau emag.cine vrea mai scump/mai bun are de unde alege.

      (Citează)

  9. Bun de tot SSD-ul acela de la intel, 480gb! E perfect!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus