un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Rihanna vine în concert la București pe 14 august

22 Mar 2016  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Rihanna va avea concert în București pe 14 august, zice Infomusic, unde găsiți și prețurile biletelor. Asta ar fi vestea bună.

Vestea rea este că vine în turneul aferent albumului ANTI, cel nou lansat și care a fost disponibil gratuit la download în primele zile, album de pe care eu încă n-am reușit să găsesc vreo melodie bună. L-am descărcat atunci, l-am ascultat de două ori, n-am reținut nimic.

Prima melodie promovată de acolo, Work, mă face să adorm. Nici tot datul din fund și sânii arătați prin bluza transparentă nu o salvează (pe la minutul 4). Sper să cânte și din hiturile ce-au făcut-o celebră. Plus “bitch better have my money”, desigur.

Update: e bine, în Jacksonville a cântat 25 de melodii, inclusiv hiturile pentru care a ajuns celebră. Conform Rap-Up, tracklist-ul a fost:

1. “Stay”
2. “Love the Way You Lie”
3. “Woo”
4. “Sex With Me”
5. “Birthday Cake”
6. “Numb”
7. “Pour It Up”
8. “BBHMM”
9. “Pose”
10. “Consideration”
11. “Live Your Life/All Of The Lights/Run This Town”
12. “Umbrella”
13. “Desperado”
14. “Man Down”
15. “Rude Boy”
16. “Work”
17. “Take Care”
18. “How Deep Is You Love/We Found Love”
19. “Where Have You Been?
20. “Needed Me”
21. “Same Ol’ Mistakes”
22. “Diamonds”
23. “FourFiveSeconds”
24. “Love On the Brain”
25. “Kiss It Better”

  9 comentarii

 1. “Work” stă de vreo 2 luni de zile în partea superioară a topurilor internaționale care contează. Uite de ce nu-ți place: http://www.avclub.com/article/new-study-shows-people-stop-listening-new-music-33-218752

    (Citează)

  • Da, bună asta, tocmai am făcut 33.

   Însă ascult cu plăcere noi formații, tot descopăr chestii mișto la Summer Well, abia aștept să văd ce scoate și Beyonce…

     (Citează)

  • Poate ca asa o fi. Eu am 33 si probabil ca am “imbatranit” muzical: n-am nicio treaba cu Rihanna, insa mi-ar fi placut ca Bruce Springsteen sa treaca si prin Ro cu turneul european de anul asta.

     (Citează)

 2. Imi vine greu sa cred. Pe 12 are concert in Zürich si pe 16 in Berlin dar Romania abia acum a primit confirmarea? Om trai si om vedea.

    (Citează)

 3. HTF is Rîiana asta? Şi de ce ar fi concertul unei piți o chestie?

    (Citează)

 4. Pff, Rihanna… Eu astept sa confirme organizatorii concertul Iron Maiden – 30 iulie

    (Citează)

 5. Hai cu organizarea de rahat, ca sunt aceeasi ca la Robbie Williams.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus