un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum se parchează două Smart-uri

30 Mar 2016  ·

AUTO  ·

12 comentarii

Iată avantajul de a avea două Smart!

parcare_smart

Apropo de Smart, acestea sunt modelul vechi. Citiți despre un drivetest cu generația nouă de Smart.

    12 comentarii

  1. Cum iese cel portcaliu de acolo daca proprietarul celui negru/golful nu pleaca din parcare?

      (Citează)

    • Cel mai probabil sunt ale aceluiasi proprietar / proprietarii se cunosc.

        (Citează)

    • Se ia cel portocaliu in brate si se arunca peste primul. N-ar trebui sa fie o problema.

        (Citează)

    • Radu:
      Cel mai probabil sunt ale aceluiasi proprietar / proprietarii se cunosc.

      Poza e facuta intr-un centru comercial… (1) fizic e imposibil sa ma duc acolo cu doua masini. (2) daca eu merg cu o masina si nevasta cu o masina suntem retardati daca mergem amandoi la cumparaturi fiecare cu masina [la cat de mica e asta e totusi singura explicatie plauzibila] (3) Daca proprietarii sunt prieteni si au iesit la un film impreuna dar stau in zone separate are o logica

        (Citează)

    • SirNeo, pun pariu ca esti sufletul oricarei petreceri.

        (Citează)

    • Simplu, de aia are centuri, ca sa-l porti ca un rucsac !

        (Citează)

  2. e un avantaj prea mic, in comparatie cu faptul ca nu poti transporta practic mai nimic cu el. nici macar o tura de cumparaturi mai serioase la hipermarket nu poti face.

      (Citează)

    • Si eu am zis la fel, dar mie imi incap in portbagaj cel putin 3 sacose de-alea mari de hipermarket. Poti sa pui si deasupra lor chestii, dar nu foarte inalte, ca sa mai vezi ceva prin luneta. Si daca nu esti lung in picioare si n-ai nevoie sa stai in pozitie de sezlong cand conduci, scaunele se dau in fata si se mai face loc si in spatele lor, unde mai intra lejer cate o sacosa.

        (Citează)

    • La cumparaturi se duce barbatul cu lista, asa ca ai loc si in spate, dar si pe scaunul din dreapta.
      Done!

        (Citează)

    • Am 451, e super spatios pt cumparaturi daca te duci singur. Am 188cm si 85kg, in portbagaj intra lejer 4 bidoane de 5L de apa si o sacosa burdusita, plus in dreapta inca 2 sacose umflate.
      E priceless cand te duci in zone aglomerate, incearca sa intri ziua cu o masina mai mare in parcarea subterana de la Sanador de ex, sau sa parchezi in Baneasa/Pipera in zi de lucru, sau prin centru. Consum ok, usor de condus, suficient de fasnetz, acoperis panoramic, cutie “automata”, ieftin la intretinere si piese, usor de customizat, asigurare si impozit mici, pt masina de frecat zilnic e perfect. Mai trebuie sa poti trece peste faptul ca pe unul in stare ok de functionare dai cat pe un focus/golf in aceeasi stare desi are doar 2 locuri.

        (Citează)

    • Pai de asta au venit cu ambele masini la supermarket, sa le incapa cumparaturile.

        (Citează)

  3. (2) daca eu merg cu o masina si nevasta cu o masina suntem retardati daca mergem amandoi la cumparaturi fiecare cu masina

    Ca sa iti incapa un carucior de cumparaturi ai nevoie de 2 smarturi.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus