un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Care o fi povestea din această fotografie?

23 Mar 2016  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

Mă întreb care o fi povestea din spatele acestei fotografii de ieri din Bruxelles. Omul acela cu servietă pare din alt film acolo.

foto_om_servieta_bruxelles

sursa foto: The Big Picture de la Boston Globe, unde găsiți o galerie mărișoară, și Ketevan Kardava via Reuters.

    14 comentarii

  1. e o imagine asemanatoare in fata metroului unde a fost a doua explozie. unul e intins pe jos plin de sange si langa un tip si o tipa se tin in brate cu spatele la ala

      (Citează)

  2. ce usor e sa analizezi o poza de la mii de kilometri distanta de locul respectiv si sa-ti dai cu parerea in fata laptopului, cu o bere rece si o punga de fistic.
    probabil cand explodeaza o bomba la cativa metri de tine, ori iti pocnesc timpanele sau altceva, dar cert e ca ai mari sanse sa intri in soc si sa mergi ca un zombi ceva timp.

      (Citează)

  3. Da, si in dreapta sus a pozei se vede un reptilian. Iar magrebianul din planul 2 vrea sa fure carutul sa-l duca la fier vechi.
    Hai ca o dai in teorii conspirative si nu e bine.
    Am asistat odata la un accident auto – o femeie care traversa ilegal a fost luata pe bord de un mercedes si invartita in aer de vreo 2 ori. Cand a picat pe ciment am inchis ochii si m-am intors cu spatele.
    Omul din poza fuge cat mai repede din cladire si probabil ca isi suna si rudele – mi se pare ca mana dreapta e la ureche. In zona atentatului sunt cladiri de birouri, deci intalnesti destul de des oameni imbracati sobru cu genti negre in mana.
    Parerea mea.

      (Citează)

    • chiar aveam de gand sa zic si eu ca e reptilian
      coincidenta?nu cred!

        (Citează)

    • Deci nu e magrebian!!! Magrebienii si toti refugiatii sunt niste persoane minunate, nu ar putea fura un carut. Cu siguranta e un tigan, roman sau bulgar. Va aparea povestea zilele urmatoare in ziarele frantuzesti.

      E oarecum ironic ca tot vestul europei arata cu degetul la est europeni cat de ticalosi sunt, dar proprii cetateni faceau bombite.

        (Citează)

  4. Poate asta e cam ceva de genu : fiecare cu p….a masii …

      (Citează)

    • Concluzia: daca e vreodata sa te afli in preajma lui, sa fugi ca de dracu ca nu se știe ce pocnește.

        (Citează)

    • Reporter: Buna ziua, ce profesie aveti?
      Wells: Buna ziua, eu sunt de profesie victima la atentate teroriste.
      Reporter: Cum adica victima la atentate?
      Wells: Pai sa vedeti, cand e programat un atentat si nu au destule victime, ma suna pe mine si eu vin si imi fac treaba. Ca bonus pot aparea in poze pentru agentii de presa sau ziare.

        (Citează)

  5. Zici ca e din Half Life

      (Citează)

  6. Nu a facut nimeni nici o analiza. Radu a pus o simpla intrebare.
    L-am vazut pe tip cand au aparut primele imagini. Si nu, nu alerga, a trecut linistit ca un ardelean care are o treaba.
    Tipete, urlete, praf, oameni disperati, baiatul ala plin de sange pe jos… si trece asta prin cadru linistit, cu pasi egali si apasati.
    WTF?
    Umanitate, empatie, un “ba esti bine?” Aiurea, astea-s bullshit-uri hipsteresti!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus