un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Summer Well 2016: primii 5 artiști confirmați

2 Feb 2016  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Summer Well rămâne și în 2016 principalul festival de muzică din zona Bucureștiului, în timp ce Clujul devine un centru muzical mai mare, cu Electric Castle și Untold în zonă. Summer Well va avea loc pe 13-14 august, tot la Domeniul Știrbey dinspre Buftea, și tocmai au anunțat primele trupe participante:

Hurts este o super-formație, îi ascult cu plăcere de mulți ani. Pe cei de la The 1975 i-am descoperit tot la Summer Well, în 2014, și de atunci câteva melodii de-ale lor sunt în lista mea de preferate; am primit cu plăcere anunțul privind venirea lor, este genul de trupă “de festival”. Ceilalți îmi sunt relativ necunoscuți, dar am ascultat online câteva melodii și nu cântă rău, deși cam la fel. Sundara Karma mi-a plăcut mai mult.

Îi puteți asculta pe Deezer prin linkurile de mai sus, gratuit (sau ar trebui, de două luni am cont plătit și nu pot verifica eventuale limitări). Am făcut și un playlist Summer Well 2016 cu toți la un loc (cele mai recente albume), dar de obicei făcea chiar Deezer România un astfel de playlist și-l voi șterge pe al meu când apare cel oficial. Puteți cumpăra deja și bilete pentru cele două zile, la 210 lei, de pe Eventim; ulterior vor fi mai scumpe.

summerwell_2016

  7 comentarii

 1. totusi, ce rusine pentru Bucuresti. asta arata nivelul la care e in prezent, din multe puncte de vedere, nu numai artistic.

    (Citează)

  • De ce? Mi se pare normal, multe festivaluri au loc în diverse zone din țară, nu în capitale. Probabil este mai scump aici decât e cazul.

     (Citează)

 2. Nice! Imi plac 3 din cele 5 anuntate! The the neighbourhood chiar sunt fainuti! Si years and years (cu toate ca astia au vreo 2 melodii mai comerciale si in rest nu prea stie lumea de ei).
  Pana acum suna bine Summer Well!

    (Citează)

 3. 3 nume asigura calitatea festivalului: Hurts, Years&Years si The Neighborhood; locatia este insa proasta, era asa greu sa organizeze in ‘curtea’ Romexpo?

    (Citează)

  • De ce e proastă? Chiar n-aș vrea să stau pe beton la Romexpo, în căldura aia. La Domeniul Știrbei mai respiri aer curat, mai stai tolănit pe iarbă, zonele sunt separate natural de copaci șamd.

   Mie-mi plăcea și unde avea loc Bestfest, pe câmp lângă Tunari. Era mai mare, dar la Știrbei mai ai niște umbră.

     (Citează)

 4. ~Offtopic > pentru zilele lungi de vara… cautam un telefon care sa ma tina o zi intreaga …
  A observat careva endurance rating-ul de la review-ul Redmi 3?
  Pe mine m-au dat pe spate informatiile de la gsmarena…:
  – 32.53 ore convorbire 3g
  – 15.11 ore browsing
  – 17.50 ore playback…
  L-am comandat deja la o firma romaneasca, pentru (garantie) a nu ma mai chinui cu saptamani de livrare si taxe de import…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus