un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 19 februarie 2016

19 Feb 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

A fost o săptămână grea pentru PR-ul Apple după “eroare 53”, bugul cu 1970 și acum cererile de la FBI. Poate îi liniștește un pic Dolly Castro (NSFW).

  7 comentarii

 1. Poshmark-ul ala pe are cont gagica NSFW are vreo legatura cu ouale posate?

    (Citează)

 2. Intrii cu totul în Dolly… DAMN !

    (Citează)

 3. Daca HTC asteapta pana in aprilie, vor pierde multi clienti.

    (Citează)

 4. Boss, cu link-ul NSFW îmi înseninează toată ziua. Sa trăiești!

    (Citează)

 5. Nici nu aveam curaj sa dau click pe oferta de Surface Book. Eram sigur ca iar o sa cred ca e o greseala si ca sunt zerouri in plus bagate in pret.

  Si cand colo, ce sa vezi? Surpiza! Are pretul format doar din 4 cifre. Adica 9999 lei.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus