un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 16 februarie 2016

16 Feb 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

 

NSFW: Juli Annee pare cam minoră, uitați-vă la fotografii fără altcineva în jur.

    6 comentarii

  1. intrebare de baraj : de ce mi as pune data la aifon sa fie 1970 toamna ?

    in rest si in windows exista anumite denumiri de foldere care nu sunt permise, gen “con”

      (Citează)

  2. fata aia nu e sanatoasa la cap. cum dracu sa pui poze cu ata’n fund si cu copilu la gramada ?

      (Citează)

  3. @nfo: numele rezervate în DOS/Windows sînt numele unor device-uri existente, COM1 sau AUX sau CON. Nu e o restricție arbitrară.

    de ex dacă dai în linia de comandă (terminal) comanda:
    copy con fisier.txt

    te lasa sa bagi caractere de la tastatură și ele vor fi salvate automat în fisier.txt. Este evident ceva primitiv, datînd de pe vremea DOS-ului, dar de mers merge și are sens pt cazurile cînd lucrezi remote în terminal. Pt că CON este un nume rezervat care semnifică ‘consola’ . Cam același efect obții în unix folosind comanda

    cat > fisier.txt

      (Citează)

  4. nFo:
    ok… ziceam ca e restrictie / bug / nimeni nu i perfect / leave britney alone with her iphone

    acum is lamurit. multumesc

    yeh, ca daca faci un folder con pe windows iti brickuiesti pc-ul.

      (Citează)

    • Aparent e un crash netratat corect de iOS. Wiki: Unix time (also known as POSIX time or Epoch time) is a system for describing instants in time, defined as the number of seconds that have elapsed since 00:00:00 Coordinated Universal Time (UTC), Thursday, 1 January 1970,[1][note 1] not counting leap seconds.[1][2][note 2] It is used widely in Unix-like and many other operating systems and file formats. Because it does not handle leap seconds, it is neither a linear representation of time nor a true representation of UTC.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus