un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Galaxy S7 la precomandă și o campanie de reduceri (P)

22 Feb 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

Ca să începem cu primele lucruri, pe 19 februarie Flanco a lansat campania Mall-ul Reducerilor, cu reduceri inclusiv la produse de actualitate. De exemplu în categoria smartphone puteți găsi oferte bune pentru cam toate modelele de top din generația actuală de telefoane, precum Galaxy S6, LG G4, Huawei P8, Xperia Z5, HTC One M9 și apoi altele mai ieftine precum Galaxy A5 sau Zenfone 2.

DESCOPERĂ TOATE OFERTELE FLANCO

Ceasurile Vector au și ele reduceri de preț, iar la laptopuri de gaming am văzut prețuri bune.

Trecând spre electrocasnice, un frigider Indesit TAA5 ca al meu, lat de 70 de cm și deci mult mai spațios înăuntru, costă 1.299 lei, dar poate vă tentează și un răcitor de vinuri. Sunt pagini întregi de electrocasnice pentru bucătărie, iar un mixer din acela cu bol, marca Philips, costă 699 lei.

Cei care-și utilează locuința în această perioadă ar trebui să se uite pe reducerile de preț de la pachetele de incorporabile. Sunt oferte și la produse marca Franke, un brand foarte bun.

Flanco este printre magazinele mari ce listează noile Galaxy S7 și S7 Edge la precomandă. Abia prezentat la Barcelona, telefoanele pot fi precomandate de la Flanco și le veți primi cu 3 zile înainte de lansarea oficială din România, 11 martie. Primii 100 de clienți ce fac o precomandă vor primi bonus și un Gear VR, ochelarii de realitate virtuală.

    10 comentarii

  1. Vai ce reduceri… Că dacă iau unul din telefoanele de top și-l bag pe compari sau pe price, scot un preț cu cel puțin 100 de lei mai ieftin ca reducerile “jenibile” ale ăstora… Și asta de pe un site mai recunoscut, nu neapărat fantome.

      (Citează)

    • M-am uitat eu pe alt site la un S6 si pretul era cu 20 ron mai mare pentru varianta de 64 GB.
      Din pacate se fac o gramada de campanii de reduceri doar cu numele, si nu ma refer doar la Flanco, cam toate magazinele mai mari fac asta. Se uita exact reducerile.

        (Citează)

  2. Doar zic, nu dau cu parul: LG G4 auriu : la mallul reducerilor Flanco – 2300 de lei. LG G4 auriu la emag: 1900 de lei. Ca să nu mai spun că varianta cu spate de piele la emag e și mai ieftină, 1800 de lei. Eu înțeleg că fiecare e liber să pună ce preț vrea, dar ăștia când fac câte-o campanie de reduceri nu aruncă măcar o scurtă privire în curtea vecinilor?

      (Citează)

  3. Produse de la Flanco in promotie sunt mai scumpe decat pretul normal pe emag (care nici el nu e cel mai mic de pe piata).
    Astia chiar nu sunt in stare sa faca curat in propria ograda?

      (Citează)

  4. Tot aștept ceva noutăți despre HTC; în special despre noul M10. Nimic interesant despre asta?

      (Citează)

  5. “marca Franke, un brand foarte bun” – buna gluma asta, desi nu sunt sigur ca glumeai.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus