un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

eMAG lansează IT & Mobile Days și o campanie VISA

15 Feb 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

23 comentarii

eMAG a lansat astăzi campania IT & Mobile Days (până pe 18 februarie), plus o campanie de încurajare a plăților cu cardul, făcută în colaborare cu VISA.

Partea cu VISA este simplă: plătește cu un card VISA pe site și primești un voucher de 30 de lei. Prin aplicația eMAG condițiile sunt un pic mai bune: cumpără folosind plata cu 1 click sau cardul salvat în ea și primești voucher de 50 de lei, dacă ai cumpărat de minim 100 de lei (bănuiesc că aceeași condiție de minim 100 lei achiziția se aplică și la voucherul de 30 de lei). Treaba asta este valabilă până pe 15 martie. Nu știu ce poți cumpăra cu acel voucher, dar cred că orice și oricând; încă nu am găsit și regulamentul oficial pe undeva. Update: a apărut pagina oficială cu regulamentul campaniei VISA.

Ofertele sunt mai greu de găsit, după ce ajungeÈ›i în fiecare categorie în parte alegeÈ›i filtrul “PromoÈ›ii” din stânga. Iată unele bune:

asus_g551

 

    23 comentarii

  1. speedy.gonzales

    15/02/2016 la 3:07 PM

    unde apare promotia cu cardul VISA? ca nu am gasit nimit.
    oricum mi-am luat o teapa urata prin noiembrie cand au avut la fel o campanie cu visa: am activat plata cu 1 click, am cumparat cu cardul din aplicatie (bineinteles peste suma lor si mi-a dat un voucher de 60 RON). la urmatoarea plata tot prin aplicatie si tot cu cardul mi-au dat doar un voucher de 30 RON. am reclamat la ei, dar mi-au dar un raspuns sec ca voucherul de 60 lei se aplica doar la prima tranzactie cand am activat plata cu 1 click, nu si la a 2-a.
    asa ca m-am lecuit de cumparat prin aplicatia lu’ peste !!!

      (Citează)

    • Eu am văzut clipul de pe YouTube care o anunÈ›a, dar a apărut È™i pagina oficială, e linkul mai jos, l-am pus È™i în articol.

      Văd că scrie că-i valabil pentru fiecare plată, voucherele pot fi utilizate la orice în martie-aprilie, nu sunt lămurit dacă se pot cumula.

        (Citează)

  2. Voucherele merg cumulate?

      (Citează)

  3. Daca vrei MacBook, iti dau telefonul lui Buhnici, te rezolva el.

      (Citează)

  4. Offtopic, am gasit acest post al tau: https://www.nwradu.ro/2015/05/innovation-labs-2015-si-a-ales-castigatorii/. Vad ca incepe din nou acest concurs, in martie. Ar fi bun inca un articol despre stadiul la care au ajuns echipele din 2015.

      (Citează)

    • E destul de greu de descoperit asta, că nu am date de contact. Poate că unii nu È™i-au mai continuat ideea, neavând succes cu ea. La noul Innovation Labs voi încerca să văd ce se spune despre câștigătorii din trecut.

        (Citează)

  5. nwradu:
    E destul de greu de descoperit asta, că nu am date de contact. Poate că unii nu și-au mai continuat ideea, neavând succes cu ea. La noul Innovation Labs voi încerca să văd ce se spune despre câștigătorii din trecut.

    Poti sa gasesti paginile de facebook ale proiectelor si websiturile… Ideea este ca din 6 proiecte premiate de oameni de top 0-1 mai merg cat de cat. Ceva nu suna bine.

      (Citează)

  6. Au mai avut si anul trecut prin noiembrie/decembrie promotia cu cardul Visa. Am platit cu cardul, m-a felicitat, ma tot anunta frecvent sa folosesc voucherul, dar niciunde nu scria acel cod de reducere sau cum naiba sa-l folosesc.
    Am mai facut si alte cumparatori, nu s-a scazut automat.
    A ramas asa cum a venit.

      (Citează)

  7. corny: Vector Watch, modelul rotund cu aur roz – 1749 lei. Vă spuneam că acest model pare foarte elegant la mână, inclusiv pentru femei.

    Radu de cand vreau sa te intreb daca pot sa raspund la un apel de pe ceas si sa vorbesc la casca bluetooth ?

      (Citează)

  8. “Ultrabook Asus UX303 cu hardware foarte bun”, se gasesc ultrabook-uri mai bune la acelasi pret sau poate ceva mai ieftine. Eu inteleg ca iti vrei comisionu, dar poti oferi alt ultrabook la acelasi pret cu caracteristici mai bune.

      (Citează)

  9. Imi plac foarte mult cei de la emag! Si aceasta lansare va prinde foarte bine, zic eu. :)

      (Citează)

  10. Am un Asus din seria ROG. G56JK. M-a dezamagit destul de tare, pentru ca are niste probleme pe care nu le gaseai nici la produse de buget.

    Marginile monitorului sunt usor desfacute, iar cand asculti muzica, pe langa faptul ca vibreaza difuzoarele, vibreaza aceste margini si scot niste zgomote tampite lovind ecranul.

    Tastele sunt absolut oribile, pana si tasta de Space este usor indoita, iar luminile de sub taste arata cam cate taste au problema asta.

    Touchpadul este desfacut intr-un colt, si mai apesi din cand pe el ca sa se lipeasca cateva minute.

    Pentru un produs de 3000 RON (la mega oferta in Black Friday 2014) mi se pare niste chestii inacceptabile.

    Uneori ma intreb de ce nu l-am returnat…

      (Citează)

  11. Sa nu mai aduc aminte de backlight bleeding si de montioarele astea noi infecte, care desi probabil sunt eficiente ca si consum, au unghiuri foarte mici de vizibilitat pe ambele axe.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus