un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 7 ianuarie 2016

7 Jan 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Turism: KLM are oferte bune spre diverse destinații exotice, dar și Amsterdam la 139 euro dus-întors.

La mulți ani celor numiți Ion și Ioana! Iată cum se prepară o pizza aniversară:

Pizzadilla in Under 30 Seconds

Watch our delicious snack specialist Lauren Francesca make a mouthwatering pizzadilla in under 30 seconds.

Posted by Playboy on Tuesday, January 5, 2016

  5 comentarii

 1. Si wizzair are Eindhoven la 30 de euro dus-intors :)

    (Citează)

 2. Nu am văzut nici un pic de Pizza în clipul ăla…

    (Citează)

 3. 2015: Site cu autoplay de mi-au sărit ciocănelul, scărița și nicovala prin lobul occipital că purtam căști. Bravo LG!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus